Lunttila lanseerasi oman ilotulitteen – ”TommiPommilla otetaan lähtölaukaus uuteen ja juhlistetaan tehtyä työtä”


Lunttilan Tommi ei tavoittele jytkyä vaan pommia.

Äänekoskelainen kansanedustajaehdokas Tommi Lunttila lahjoittaa ilotulitemyynnistä saadut tuotot hyväntekeväisyyteen.
Kansanedustajaehdokas Tommi Lunttila haluaa kannustaa juhlistamaan tänä uutenavuotena kuluneen vuoden hyviä tekoja ja tehtyä työtä. Jyväskyläläisen Jyskän Varastomyymälän yrittäjä Timo Puustinen otti mieheen yhteyttä joulukuun alussa yhteistyön tiimoilta ja niin Lunttila innostui lanseeraamaan yhteistyössä perheyrittäjän kanssa oman ilotulitteen – TommiPommin.
– Olin ajatuksessa heti mukana, sillä tietäen Timon hyvän tekemisen meiningin niin olin varma, että homma onnistuu.
 
TommiPommista saadut tuotot tullaan käyttämään lyhentämättömänä hyväntekeväisyyteen. Ilotulitetta myydään Jyskän Varastomyymälässä.
– TommiPommin kautta aloitetaan paitsi uusi vuosi räväkästi niin juhlistetaan kuluvana vuonna tehtyjä hyviä tekoja. Uutenavuotena on syytä olla kiitollisia onnistumisista ja tekemisistä. Miksipä siis ei TommiPommilla, Lunttila innostuu.
 
Lunttila muistuttaa, että vaikka uusivuosi on juhlan aikaa niin ilotulitteita käyttäessä pitää huolehtia vastuullisuudesta.
– Turvallisuus on tärkeä pitää mielessä raketteja ampuessa. Pidetään myös ympäristö siistinä keräämällä roskat talteen ja kierrättämällä ne, kansanedustajaehdokas ohjeistaa.

Vastaa