Made in Suolahti päästää Suolahden ylpeydet jälleen lavalle


Viljoksessa järkättävä Made in Suolahti  juhlistaa suolahtelaista musikaalisuutta jo kolmannen kerran.

 

Äänekosken rock musiikin yhdistys – ÄRMY on järjestänyt lavalle kolme kovaa orkesteria, joissa on kaikissa suolahtelaista osaamista! Soitto alkaa perinteisesti jo kymmeneltä, joten kannattaa olla ajoissa liikenteessä. Liput tästä riemusta maksavat vaatimattomat 5 euroa ja käytetään Ärmy ry:n tapahtumien järjestämiseen ja paikallisen musiikkitoiminnan tukemiseen.

Sons of Singstar on Ärmyn bändärivastaavan Matti Malisen kasaama, neljän kauniin naislaulajan uusi pop-bändi. Setti koostuu mm. Chisun, Haloo Helsingin ja Jenni Vartiaisen biiseistä. Tiukasta rytmistä vastaa Ärmyn Jameistakin tuttu taustabändi. Huhutaan, että bändin rumpali Pekka Ouli olisi ottanut homman niin tosissaan että aloitti rumputunnit tämän takia. Näitä biisejä osaa jokainen laulaa mukana!

Tapion henki nukkui syväunta kuusi vuotta ennen pari kuukautta sitten tapahtunutta salamaheräämistään. Takavuosina silmäkulmia ja pikkarikiiloja kostuttanut suomenkielisten lyriikoiden punk-tykki on nyt palannut entistäkin ehompana ihastuttamaan kaikki muulilla ratsastavien pätkätyöläisten äidit, vaarit ja jälkeläiset – osapäiväpunkkareita unohtamatta.

Queens of the Stone Agen keikan jälkimainingeissa perustettu Avant Garden sekoittelee musiikissaan vaikutteita mm. indiestä, stoner rockista sekä psykedeelisestä rockista. Yhtye julkaisi marraskuussa 2015 hyviä arvosteluja saaneen ep:nsä The Amazing Adventures of Space Cadet. Vuonna 2017 on ensimmäisen kokopitkän vuoro, jolta on jo julkaistu kaksi singleä. Viljoksen keikka on myös ensimmäinen uuden rumpalin Konsta Vehkalan kanssa.

Made In Suolahti la 22.4. klo 22. Liput 5 e

 

Vastaa