Made in Suolahti -tapahtuma juhlii Suolahtea monen eri toimijan voimin


Suolahtelainen ja ylpeä siitä? Syytä ollakin! Suolahdessa osataan vaikka mitä – ainakin toimia yhdessä – ja tämä toukokuinen viikonvaihde on siitä hieno esimerkki!

 

 

Remakka alkaa perjantai-iltana 25. toukokuuta kello 18 kun Suolahden Nuorisotilat viettää kevään viimeistä tilailtaa. Laidunkauden alkamisen kunniaksi sisätiloista levittäydytään sään salliessa piha-alueille, jossa on tarjolla ainakin kaffetta ja pullaa. Menossa on mukana myös Äänekosken 4H-Yhdistys ja Landebuusti-hanke. Illan livemusasta vastaa ÄRMYn epävirallisen nuoriso-ohjelmatoimiston uusin kiinnitys, Niskassauli & JuhlaVieraat, jonka soittajat ovat 100 %:sti suolahtelaisia. Ulkoilmatapahtuma kestää iltakahdeksaan. Nuorisotilat ovat avoinna kello 21 saakka. Kaikkien nuorten kesken arvotaan kesäkassi. Tapahtuma on tarkoitettu nuorille ja se on päihteetön. Illan muu toimintotarjonta täydentyy vielä, joten ole kuulolla!

Yhteen hiileen puhaltamisen toinen näytös nähdään lauantaina 26. toukokuuta iltapäivällä, kun Suopungissa nähdään kello 15:00-16:30 koko perheen PikkuKino, elokuvana Ella ja kaverit 2 – Paterock. Elokuvan katsomisen lomassa askarrellaan. Tarjolla myös poppareita ja mehua. Tämän näytöksen toteutuksesta vastaavat Äänekosken perhekeskustoiminta sekä Äänekosken 4H-Yhdistys. Tilaisuuteen on vapaa pääsy.

Kimppakivamme huipentuu jo useampana vuonna aiemminkin järjestettyyn live-iltaan, jonka näyttämönä toimii perinteiseen tapaan Viljos. Illan aikana kuulemme suolahtelaiseen tapaan aidolla tunteella ja paikallisuutta rinta rottingilla esitellen kolmea kokoonpanoa:
Sysiässä
Circus Around sekä
Duo Niskanen, jonka aiemmista keikka-infoista voidaan nähdä veljesten soittavan ainakin ”toivottuja ja ei-toivottuja lauluja”.

Viljokseen (K18) pääsylippu kustantaa vitosen.

Tapahtumaryppään mahdollistamisessa ovat yllä mainittujen tahojen lisäksi mukana myös Telakkakadun koulu sekä jatkuvasti päivittyvä joukko muita järjestöjä sekä yksityisiä henkilöitä, joiden sydän sykkii Suolahdelle.

Vastaa