Majakka aukaisi ovensa


Majakka on auki!

Suolahden satamassa sijaitseva idyllinen ravintola Majakka on ollut Matti Leppäsen omistuksessa jo tovin. Odotus päättyi lauantaina, kun Majakan ovet avattiin. 
 
 
Terassi täyttyi välittömästi, vaikka avausta oli vain pienesti puskaradion kautta väläytelty.
– Tuli mukava fiilis, kun sai paikan auki. Tämä on erityyppinen ravintola ja projekti, mitä minulla on aiemmin ollut, Ravintola Viljoksia Suolahdessa, Laukaassa ja Uuraisilla luotsaava Leppänen sanoo.  
 
Paikkaa voi sanoa kylän pieneksi ylpeydeksi. Upeassa maisemassa, aivan Keiteleen rannalla sijaitseva ravintola mahdollistaa monenlaista toimintaa: terassilla voi nauttia maiseman lisäksi laineiden liplatuksesta, tanssipaviljongissa voi sanan mukaisesti laittaa jalalla koreasti vaikkapa karaoken tahtiin. Leppänen haluaa luotsata paikkaa sellaiseksi, että koko perhe voi tulla sinne viihtymään. Majakan konsepti muuttuu hieman, painottuen ruokapuoleen.
 
– Alamme keskittyä konstittomaan ruokailuun. Keittiöön on saatu pizzauuni, listalle saadaan myös hampurilaiset ja salaatit, sekä vaihtuva lista, josta voi napata itselleen tasokkaan street food -annoksen. Pizzaa päästään maistamaan jo huomenna, Leppänen vinkkaa. 
 
Majakka on avoinna viikon jokaisena päivänä: sunnuntaista torstaihin klo 11-20 ja perjantaina ja lauantaina klo 11-24. 

Vastaa