Mämpärilaneissa yli 100 kävijää


Mämpärilanit täyttivät Mämmen metsäpirtin lauantai-iltana.

 

 

Lauantaina 29.9. Mämmen metsäpirtillä oli sähköä ilmassa, kun 4H:n Landebuusti –hankkeen Mämmen nuorten järjestämien Mämpärilanien valmistelut viimeisteltiin loppuun. Kaikki saatiin ajoissa valmiiksi ja ilmassa leijui tapahtumajärjestäjille tuttu kysymys: tuleekohan tänne ketään?

Pikainen vilkaisu ulos juuri ennen ovien avaamista antoi vastauksen, sillä tapahtumaan saapui heti alussa yli 100 ihmistä ja pirtti oli täynnä pelaajia.

Konsolipelipisteet, virtuaalitodellisuuslasit, disko ja Huiman Pallo ry:n kioski saivat kaikki asiakkaita jonoksi asti.

Illan aikana suosituimmaksi ohjelmanumeroksi valikoitui odotetusti pelitubettaja Roposen vierailu – kaksi vierailijaa pääsi pelaamaan Roposta vastaan Rocket Leagueta. Hurjista kannustuksista huolimatta Roponen peittosi taidoillaan molemmat vastustajat. Pelailun jälkeen Roposen kanssa pääsi ottamaan yhteiskuvia ja saamaan nimmarin.

Moni pääsi illan aikana testaamaan myös virtuaalitodellisuuslaseja. Virtuaalitodellisuuspisteen järjestämisestä Landebuusti haluaa lämpimästi kiittää juuri vuoden digitaalisin teko –palkinnon voittanutta Pokea ja Pekka Oulia.

Illan lopuksi näytettiin nuorten tekemä Gangstas in Mämme –video, sekä pelattiin tubettajabingoa, josta palkintona voittajat saivat ämpärit.

Järjestäjänuorilta kysyttäessä, miten ilta heidän mielestään sujui, vastaus oli lyhyt ja ytimekäs: ”5/5 ja yli odotusten”. Järjestäjänuoret ovat jo suunnittelemassa seuraavaa tapahtumaa Mämmelle – toivotaan että jatkoa seuraa kesällä 2019.

4H:n Landebuusti-hanketta rahoittaa Euroopan maaseudun kehittämisrahasto. Hanke on päättymässä vuoden 2018 lopussa, ja tulossa on vielä hankkeen lopetustilaisuus 6.11. Sumiaisten Kuntalassa (Sumiaisraitti 19). Tilaisuus on avoin kaikille hankkeesta kiinnostuneille ja tarkemmat tiedot päivitetään lokakuun alkupuolella nettisivuille aanekoski.4h.fi/landebuusti

mde

Tubettaja Roponen mätsäsi paikalla olleita fanejaan vastaan.

Mitä olisi lanit ilman Fifaa.

sdr

mde

mde

Lutapelin kuningas Kimblekin oli paikalla.

 

Vastaa