Markku Auvisen läksiäiskahveilla muisteltiin monenlaisia liikuntatekoja


Markku Auvinen otti vastaan sylillisen ruusuja ja kiitoksia työkavereiltaan kaupungin hallinnosta.

Äänekosken vapaa-aikajohtaja Markku Auvisen läksiäiskahvilla muisteltiin menneitä ja mietittiin tulevia eläkepäiviä. 

 

Markku Auvinen (s.1952 Äänekoskella) jää eläkkeelle täysin palvelleena. Äänekoskelta valkolakin päähänsä painanut Auvinen valmistui vuonna 1975 Pajulahden urheiluopistolta liikunnanohjaajaksi. Loppu onkin historiaa: Auvinen aloitti liikuntasihteerinä Suolahdessa vuonna 1981 ja aloitti vuonna 1983 Äänekoskella liikuntasihteerinä.  Kuntafuusion jälkeen, vuonna 2007, hänet nimitettiin vapaa-aikatoimenjohtajaksi. Urheilumiehen piti laajentaa katsetta niin kulttuuritoimen, kirjaston kuin musiikkiopistonkin suuntaan.

Auvisella on jäljellä enää muutama työpäivä. Uusi vapaa-aikajohtaja ottaa ohjat käsiinsä helmikuun koittaessa, ennen eläkepäiviä on edessä muutama pitämätön vuosilomapäivä.

– Olen nauttinut työstäni täysin sydämin. Olen viihtynyt hyvin ja saanut tehdä monenlaista työtä, kun eteen on annettu jos vaikka minkälaisia tehtäviä, Auvinen kiitteli työkavereitaan kaupungin hallinnosta.

Kahville saapui entisiä työtovereita vuosikymmenten varrelta. Myös urheiluseurojen edustajat ja monet muut tahot kävivät kiittelemässä pitkään Äänekosken edestä tehtyä työtä.

Auvista muistamaan tuli entisiä työkavereita vuosien varrelta muun muassa Äänekosken ex-kaupunginjohtaja Arto Lepistö.

MARJO STEFFANSSON

Vastaa