Metsä Group käynnistää mittavan oppisopimuskoulutuksen Suomessa


(Arkistokuva)

Metsä Groupiin kuuluvat Metsä Board, Metsä Fibre ja Metsä Wood rekrytoivat noin 100 henkilöä puolentoista vuoden mittaiseen tutkintotavoitteiseen oppisopimuskoulutukseen.

 

 

 

Soveltuva koulutustausta valittaville on sähköautomaation, prosessi- tai konetekniikan tai puualan perustutkinto tai soveltuva ammattikorkeakoulututkinto. Lähtökohtaisesti opiskelijat työllistyvät koulutuksen jälkeen tuotantolaitoksille eri tehtäviin.

– Metsä Groupissa tulevaisuuden osaajilla on monipuolisia kehittymismahdollisuuksia. Tarjoamme näköalapaikan vahvasti uudistuvaan metsäteollisuuteen konsernissa, jonka tuotteita miljoonat ihmiset eri puolilla maailmaa käyttävät joka päivä, Metsä Boardin henkilöstöjohtaja Susanna Tainio sanoo.

– Koulutuksen sisällöt räätälöidään osaamisvaatimustemme mukaan. Vastuullisena työnantajana varmistamme, että saamme oikeat osaajat oikeisiin tehtäviin. Perehdytämme tulevat osaajat alusta alkaen tapaamme toimia, turvallisiin työtapoihin ja maailmanluokan tuotantoon. Meillä turvallisuus on osa ammattitaitoa.

Metsä Groupissa kehitetään jatkuvasti myös esimiestyön laatua.
– Hyvä johtaminen on vaativaa, mutta reilua. Vastuullisen tuloksenteon perusta on esimiestyö, jossa jokaisen työntekijämme tavoitteet ovat selkeitä ja toimintaedellytykset kunnossa. Meillä menestyy hyvillä tiimityötaidoilla, oma-aloitteisuudella ja ratkaisukeskeisellä toimintatavalla sekä vahvalla halulla kehittää omaa ja organisaation osaamista.

Äänekoskella oppisopimuskoulutettavia haetaan biotuotetehtaalle sekä Metsä Boardin kartonkitehtaalle, ja haku on käynnissä syyskuun ajan. Koulutus alkaa tammikuussa 2019 ja se toteutetaan noin 1,5 vuotta kestävänä oppisopimuskoulutuksena määräaikaisessa työsuhteessa. Koulutukseen voi hakea 30.9.2018 saakka.

Klikkaa paikkakuntaa päästäksesi täyttämään hakulomakkeen:

Metsä Board: Joutseno, Kyröskoski, Simpele, Tampere ja Äänekoski
Metsä Fibre, sahat: Kyrö, Lappeenranta, Merikarvia, Renko, Vilppula
Metsä Fibre, sellutehtaat: Joutseno, Kemi, Rauma, Äänekoski
Metsä Wood: Punkaharju

 

Vastaa