Mielipide Ilidio Flores: Mikä ihmeen E-urheilu?


Yhtenä lauantai-iltana selasin tv-kanavia joskus klo 21 jälkeen. Kakkosella oli menossa E-urheilua. Nuoret miehet ja naiset istuvat katsomossa ja katsovat, kun rohkeat ja pelottomat ampuvat ja tappavat. Kunnon räiskintää ja väkivaltaa. Mitä järkeä siinä on?

Siihen aikaan on monta lasta ja nuorta vielä hereillä. Ylen tehtävä on valistaa ja suojella lapsia ja nuoria väkivallalta, sen sijaan, että Yle tarjoaa väkivaltaisia ohjelmia, se voisi edistää rauhankasvatusta.

Mielestäni E-urheilu pitäisi kieltää Ylen kanavilta.

Ilidio Flores

Vastaa

 1. Baron

  Huomaa ettei ilidio ymmärrä muusta kuin jalkapallosta. Jos itse ei tykkää /ymmärrä toista lajia niin tarviiko siitä nyt lähteä provosoimaan? Ei nuo lapset niin tyhmiä ole etteivät ymmärrä mikä on peliä ja mikä on todellisuutta.

  Vastaa
 2. 4711

  Huomauttasin vaan että jalkapallossa vammautuu eniten ihmisiä. Kuinka monta ihmistä kuolee vuosittain jalkapallo mellakoissa? Tällainen väkivalta urheiluhan se pitäisi lailla kieltää.

  Vastaa
 3. Ilosio flores

  Mutta onhan teillä oikeus julkaista nimimerkillä siinä missä minulla on oikeus julkaista omalla nimellä. Se on demokratiaa. Se on totta että jalkapallo on laji jossa on eniten loukkaantumisia!

  Vastaa
  1. 4711

   Taidetaan kumpikin piiloutua nimimerkin taakse. Onhan sekin demokratiaa että jokainen voi harrastaa sitä lajia mikä on lähellä sydäntä, eikä siihen tarvitse kysyä lupaa johonkin puolueeseen sitoutuneelta henkilöltä. Kaikki harrastus lajeja tulee yhteiskunnan tukea samalla tavalla, sehän on demokratiaa.

   Vastaa