Mielipide Tarja Tarvainen: Sinun ja minun seurakunta


Alkavan viikon sunnuntaina päättyvät seurakuntavaalit varsinaiseen vaalipäivään. Vaaleilla valitaan luottamushenkilöt päättämään seurakuntamme asioista seuraavan nelivuotiskauden ajaksi. Jos et ole jo käynyt ennakkoäänestämässä, teethän sen vaalipäivänä. On tärkeää, että käytät ääntäsi. Seurakunta kuuluu kaikkialle ja meille kaikille. Nyt rakennetaan äänekoskelaisten tulevaisuuden seurakuntaa, jossa harjoitetaan vähemmän, mutta hyvää hallintoa ja panostetaan eri ikäryhmiä koskevaan toimintaan, johon kutsutaan mukaan kaikkia alueella asuvia.

Meillä jokaisella on oma paikkamme seurakunnassa, asummepa sitten keskustassa tai kaupungin laidalla viheralueella. Tule ja ota paikkasi! Tehdään yhdessä seurakunnasta kaikkien viihtyisä olohuone, jonne jokainen on tervetullut aitona ja ainutkertaisena, Jumalan luomana ihmisenä. Ketään ei jätetä yksin ja kaikista pidetään huolta. Jokainen ihminen kohdataan samanarvoisena kohdellen tasapuolisesti ja oikeudenmukaisesti. Autetaan niitä, joita muu apu ei tavoita.

On muutoksen ja verkostoitumisen aika. Lähdetään ulos omista tiloista ja tullaan sinne missä ihmiset ovat. Meidän arkeen ja juhlaan, ihan kaikkialle. En keksi mitään, missä seurakunta ei voisi olla mukana. Tämä on kunnianhimoinen ja vaativat tavoite, mutta uskon, että yhdessä voimme siinä onnistua. Mitä sinä haluaisit tehdä? Tai mihin sinulle tärkeisiin asioihin haluaisit vaikuttaa? Vain äänestämällä voit vaikuttaa! Valitse ehdokkaista sinulle ja arvomaailmallesi sopiva sillanrakentaja itsesi ja seurakunnan välille.

Tule rakentamaan yhteisvastuun kirkkoa ja anna kansan kirkolle äänesi!

Tarja Tarvainen
seurakuntavaaliehdokas

Vastaa