Miitit jatkuvat Äänekoskella – työntekijöitä tarvitaan Kurikka Timberille


Kurikka Timber, Keski-Suomen TE-palvelut, POKE ja Äänekosken kaupunki aloittivat yhteistyön syksyllä osaavan työvoiman löytämiseksi Kurikan Timberin tehtaalle.

 

Kurikka Timberin työllisyysnäkymät ovat positiiviset. Kasvua on odotettavissa tulevina vuosina ja tästä syystä uusia työntekijöitä haetaan koko ajan.

– Ammattilainen ei tarvitse olla. Kurikka Timber kouluttaa jokaisen työntekijän, joten riittää, että olet valmis vuorotyöhön sekä motivoitunut oppimaan ja valmis toimimaan tiimissä. Tarjoamme sinulle mukavan työporukan, kilpailukykyisen palkan ja hyvät työsuhde-edut, Jaakko Kurikka kertoo.

Miitti tarjoaa yritykselle räätälöityä ja kohdennettua rekrytointipalvelua. Kurikka TimberinMiitti –tapahtumassa työnhakijat tutustuvat tehtaaseen sekä työympäristöön ja tapaavat työnantajan rekrytoijat. Tavoite on auttaa Kurikka Timberiä löytämään sopivia työntekijöitä. Rekrytointitapahtuman aikana työnantaja tapaa samalla kertaa joukon kiinnostuneita työnhakijoita, joilla on tilaisuus näyttää oma osaamisensa ja motivaatio työhön. Miitit järjestää Keski-Suomen TE-palvelut työnantajan toiveiden mukaan ja tiiviissä yhteistyössä muiden toimijoiden kanssa. Paitsi suorissa rekrytoinneissa, Miitti Keski-Suomi auttaa yrityksen tai toimialan tunnettavuuden ja kiinnostavuuden herättämisessä.

Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopisto Poke on mukana Miitissä koulutuksen järjestäjänä.

– Poke tekee myös monenlaista muuta yhteistyötä Kurikka Timberin kanssa. Tänä syksynä on alkanut Ohjaavat mestarit -hanke, jossa kehitetään puualan koulutusta ja työllisyyttä myös Äänekoskella. Kurikka Timber on yksi kantavimpia yhteistyötahoja hankkeessa. Hankkeessa räätälöidään malli, jossa hyödynnetään työpaikalla tapahtuvaa koulutusta esimerkiksi oppisopimuskoulutuksena, sanoo puualan lehtori Marko Lahti Pokelta.

Äänekosken kaupungilla toivotaan, että mahdollisimman moni äänekoskelainen yrittäjä löytäisi työntekijänsä paikallisista työnhakijoista. Tämän vuoksi kaupungilla koetaan tärkeäksi Miitti-rekrytointitapahtumissa mukana oleminen. Autamme mielellämme yrittäjiä konkreettisesti Miittien järjestämisessä ja jaamme tietoa työnhakijoille mm. kaupungin somekanavissa alueen Miitti-rekrytapahtumista. Toivottavasti mahdollisimman moni äänekoskelainen työnhakija työllistyy Miittien avulla.

 

Kurikka Timberin Miitti-rekrytapahtuma järjestään 21.11.2018. Päivän aikana järjestään kaksi samansisältöistä työpaikkaesittelyä. Tilaisuudet ovat klo 10.00 ja 11.30 Kurikka Timberin tiloissa.  Mukaan mahtuu 20 nopeinta. Ilmoittautumiset osoitteessa: https://www.aanekoski.fi/tyo-ja-yrittaminen/kurikka-timber-miitti-rekrytapahtumaan-ilmottautuminen

Vastaa