Konttiravintola Morton aloittaa kesäkautensa vappuviikonloppuna.
Avajaisia vietetään Äänekosken rantapuistossa lauantaina 29. huhtikuuta ja on auki myös vappuaattona sekä vappuna. Merikonttiin rakennettu tyylikkään valkoinen kesäravintola on sijainnut samalla paikalla myös kahtena edellisenä kesänä.
– Harvoin pääsee tällaiselle järvenrantaterassille näin lähellä keskustaa. On mukava palata taas Keski-Suomeen, yrittäjä Jarna Kaplas fiilistelee.
Kaplas kertoo, että tänä kesänä on panostettu vielä aiempaakin enemmän lähialueilta saataviin raaka-aineisiin.
– Lähiruoka on ollut meille aina tärkeää. Käytämme lähialueilla kasvatettuja ja tuotettuja raaka-aineita niin paljon kuin mahdollista ja muutenkin luotamme kotimaiseen laatuun.
Tuttuun tapaan ruokalista tulee päivittymään myös ensi kesälle ja maineikkaat burgerit pysyvät vetonauloina. ”Klassikot säilyvät listalla, mutta haluamme aina joka kesä kokeilla uutta, kehittää ja kehittyä. Nyt uutta listaa suunnitellessa on lähiruuan lisäksi otettu huomioon myös asiakkaiden toiveet kasvis- ja vegaaniruuan suhteen. Viime kesän hittituotetta, käsityönä tehtyä ”Morton Gooseberry Lemonade” -karviaislimonadia saadaan maistella myös tänä kesänä.
Konttiravintola on yrityksen itse kehittämä kausiravintolakonsepti. Kaksi muuta Konttiravintola Mortonia sijaitsevat tänä kesänä Varkaudessa ja Kuopiossa. Konttiravintola Mortonin väki toivottaa Teidät lämpimästi tervetulleeksi mukaan avajaisviikonlopun tunnelmiin!
Konttiravintola Mortonin aukioloajat avajaisviikonloppuna:
Lauantai 29.4.2017 klo 10:30 – 21:00
Vappuaatto, su 30.4.2017 klo 10:30 – 21:00
Vappupäivä, ma 1.5.2017 klo 10:30 – 18:00