Musakorneri: Bockhill Special – No Hip-Hop for the Boogie Man


Bockhill Special vas. Jani JJ Penttinen, Jysky llves, Rauno Seppä, Juha Hintikka, Tarkki Riihimäki, Kari Rantapuro ja Juha Rantapuro. Kuva: Ilpo Paananen

Musakornerissa on hyvä boogie.

 

Musakornerin hilpeästä viikonlopun avauksesta vastaa tällä viikolla Pukkimäen Erikoinen aka. Bockhill Special. Tämä rytmiryhmä on svengaavinta mitä Pukkimäeltä on koskaan tullut!

Kuten aina, on  Musakorneri myös tänään ajankiohtainen, jopa hitusen etukenossa. Bockhill Special on nimittäin perustettu aikoaneen historian toisille Keitelejazzeille pitämään tunnelma kepeänä. Toimituksemme mielestä, että on jo korkea aika comebackille! Bändin luoma tunnelma ja tanssikenkä oli oli kevyt aika pitkään ja tuotosta syntyi toisen perään, kahden kokonaisen levyllisen verran. Iloksenne Musakorneri ilmoittaa, että molemmat Spessun levyt What’s goin’ on ja Toxic löytyvät Youtubesta, joten jos peppua keinuttaa vielä tämän Musakornerin jälkeen, ei lisägroove ole kaukana.

Musakorneribiisiksi väsyneen toimittajan mielivallalla valittiin No Hip-Hop for the Boogie-Man, joka svengaa kuin se kuuluisa sarvekas eläin. Biisiä kuunnellessä tekee mieli kaivaa fiftarimekko ja tanssipopot kaapista ja pistää jiveksi niin, että naapuritkin pääsevät nauttimaan tästä groovesta.

– Haastamme kaikki lukijat kuuntelemaan biisin alusta loppuun istuen aivan täysin paikallaan. Ei onnistu ei! Ei sitten millään, toimitus uhoaa.

 

Vastaa

  1. Jani J.J. Penttinen

    Hei ja kiitos Äksän toimitukselle Bockhill-jutusta. Comeback, hmmmm? Korjaan sen verran, että toisen levymme nimi on: One Night Stand. Molemmat levyt löytyy paitsi Youtubesta, niin myös Spotify, Deezer ja Apple Music ovat ottaneet ne listoilleen. Hyvää kesää kaikille, terv. Jani

    Vastaa