Musakorneri: Duo Kaikkonen & Liekkala


Kuva rakastavasti lainattu Duon Facebook-sivulta. Kaikki kunnia kuvaajalle.

Musakornerissa ei tänään sooloilla.

 

Tänään musakorneri tarjoilee lukijoilleen kaunista akustista musiikkia. Musiikista tänä kauniina kesäiltava vastaa Duo Kaikkonen & Liekkala.

Kaikkonen tässä yhteydessä tarkoittaa tietenkin Mutapohjan omaa rockjumalaa Tony Kaikkosta. Nopealla laskutoimituksella selviää, että duon suolahtelaistiheys on 50 prosenttia, mikä onkin vähin hyväksytty määrä, mitä duoihin tulee.

Kaikkosen kaverina on duon muodostaa kitaristi Teemu Liekkala.

Musakorneribiisiksi tämän covermusiikin svengaavan hirven katalogista valikoitui mystisen valloittava He Is. Biisin on alunperin levylle tallentanut ruotsalainen orkesteri Ghost. Kaikella kunnioituksella ruotsalaisia muusikkoja kohta, on Kaikkosen ja Liekkalan versio parikin piirua parempi.

Duo Kaikkonen & Liekkala hellii fanejaan mitä ihanimmilla biisivalinnoilla, eikä tunnu pelkäävän haastaviakaan loilotuksia. Facebook-sivullaan bändi julkaisee tiheähköön tahtiin fanien toivebiisejä. Kyseessä on siis pohjoiskalotin katu-uskottavin rockjukeboksi.

Hämärän ja eteerisen kappaleen kaveriksi on nauhoitettu myös elävää kuvaa. Musiikkivideoelokuva on hämyisä ja ehkä hieman pelottavakin1, mutta Kaikkosen hunajainen ääni ja akustisen kitaran rauhoittava yhdistelmä karkoittaa suurimmat kummitukset.

– Täähän on ihanan hempee balladi!

– Jos vähän kuuntelisit noita sanoja, niin voisi avautua vähän erilisempikin tarina, toimituksen metallisti näpäyttää.

Vastaa