Musakorneri: Jaska plays – Arvaa harmittiko


Musakornerissa otamme harmituksen vastaan iloisesti rallatellen.

 

 

Musakorneri nappasi haaviinsa tällä viikolla Jaska Liimataisen, tuon innostaan ja eläväisyydestään tutun multi-instrumentalistivirtuoosin. Mies on tunnettu useista erilaisista lähes shokeeraavan kuuluisista yhtyeistä kuten J. Vehkala & Quomat ja The Young One and the Old Ones. Tällä kertaa kuulemme kuitenkin miehen eeppistä soolo-tuotantoa.

Musakorneribiisiksi valikoitui Mikko Perkoilan jokseenkin tunnetuksi tekemä rallatus Arvaa harmittiko, josta Jaska on tehnyt oman vetoavan versionsa. Biisi sopii Jaskan aina iloiseen, suorastaan pirtsakkaan olemukseen aivan yhtä hyvin kuin tähän semisateiseen ja kylmään kesäiltaankin. Versio on täysin omintakeinen ja ainutlaatuinen.
– Perkoila itse teki biisistä kaksi eri otosta, enkä minä tietenkään tiennyt sitä. Ihmettelin vaan kun ne säkeistöt, jotka pentuna kuulin, ei olleetkaan siinä biisissä. Sen takia tuo on niin pitkä, koska siinä on säkeistöjä kahdesta eri Perkoilan versiosta, Jaska tunnustaa.

Jaska plays on Jaska Liimataisen bandcamp-tili josta löytyy kasapäin herkullista kuultavaa. Musakorneri suosittelee kyseisellä tilillä sukeltelua esimerkiksi sateisina iltapäivinä.
– On siellä se LääninmurhaajakinElä laitakaan sitä, pyytävät vielä Kurkiauraan, taiteilija sanoo.

 

– Tässä on tulevan kesän pätevin kesähitti. Koska äsken oli aurinkoista ja lämmintä, voimme olettaa, että seuraavan kerran on hellettä noin 13 kuukauden kuluttua. Siihen asti voimme ottaa kaikesta harmista ilo irti, toimituksemme poihtii ja pistää biisin uudelleen levylautaselle.

Vastaa