Musakorneri: Mustalahti: Perillä


Kuva kaapattu poikain matkavideolta.

Viime kesän hurjat helteet eivät pehmittäneet musikaalisten veljesten päätä. Ei edes mökkireissulla. 

 

Tärkeintä ei ole määränpää, vaan itse matka. Nyt mennään vihellellen perille asti. Liekkisen veljekset lähtivät mökkeilemään ja tuloksena on hieno biisi ja tunnelmallinen kesävideo, jossa ei läpsitä itikoita, ei hypätä pää edellä laiturilta pohjaan eikä vuolla puukolla peukaloon.

– Kyseiseen biisiin liittyy sellainen tarina, että männä kesänä, eräänä heinäkuisena tiistaina, lähdettiin veljeni Villen kanssa mökkeilemään ajatuksena kasata mökin uumeniin studio ja kokeilla, saataisiinko reissun aikana uusi biisi aikaiseksi. Niin kuin alusta loppuun asti, muistelee Samuli, Villen veli Liekkinen biisin tekoprosessia.

Niinhän siinä vaan kävi, että saunan lauteilla (toimituksen villi veikkaus), järven leppoisessa syleilyssä (toimituksen veikeä arvaus), grillimakkaran voimalla (toimituksen vahva epäily) ja aurinkoisen kesäpäivän ja yöttömän yön päätteeksi biisi Mustalahti: Perillä, oli kuin olikin valmis!

– Mä en olisi saanut ikinä mun pikkuveljen kanssa aikaiseksi edes hataraa majaa, huokaa toimituksemme seniori kateellisena.

– Toiset lähtee mökille kalaan, mattopyykille tai kaljalle, toiset tekemään historiaa. Tää on hieno biisi!

 

Vastaa