Musakorneri: Red Eleven – Again


Musakornerissa kuullaan Red Eleveniä. Taas.

 

Red Eleven on vain yksi massiivisen kova esimerkki siitä, kuinka suolahtelaisten perustamat bändit ovat väistämättä ihan tykkiä kamaa. Red Elevenin solisti ja perustaja Tony Kaikkonen on ylpeästi suolahtelainen ja rumpujenkin takaa löytyy suolahtelaisverta Pasi Pasasen muodossa. Ja musiikki on kaikessa katu-uskottavuudessaan ihan timangia.

Tänä syksynä on julkaistu jo kolme uutta sinkkua, joista päivän musakorneribiisi Again on viimeisin. Uusien digisinkkujen vääjäämätön seuraus on julmettu kaipaus: Missä on uusi levy?
Monet teistä ovat kyselleet, olemmeko julkaisemassa paikkoin albumia. Valitettavasti vastaus on ei. Jokatapauksessa, sillä aikaa kun etsimme uutta levy-yhtiötä ja/tai manageria olemme päättäneet julkaista kolme digisinkkua, bändi kertoo Facebook-sivullaan.

Bändi vihjailee myös näiden kolmen kipaleen ja kahden ennenkuulumattoman biisin julkaisemisesta omakustanteena. Musakorneritoimituksen tämä vihjaus saa het tärisemään innosta.

Again on biisinä menevä ja raskas kuin huippuunsa viritetty tankki. Se myös osuu kohteeseen. Tämä metallimonsteri kaikuu päässä uudelleen ja uudelleen, kunnes se on pakko soittaa toistamiseen.
On tuo Pasi kyllä ihan huikee paukuttaja.
Ja Tonyn ääni on sopivan rosoinen ja hehkee yhtäaikaa, Musakorneritoimituksemme arvioi bändin tasokkaimpia muusikoita.

Vastaa