Musakorneri: Rock Cadillac- Do the Shake


Musakornerissa sheikataan. 

 

Jälleen kerran olemme Musakorneri-toimituksessa onnistuneet hitsaamaan yhteen kovan luokan musiikin ja ajankohtaiset sattumukset. Musakorneribiisinä kuullaan tänään, Sumiaisten SHAKE-festareiden aattona, Rock Cadillacin versio The Renegadesin kappeleesta Do the Shake.

Renegades nautti aikoinaan Suomessa kovaa rokkisuosiota, mutta varsinaiseen rokkihurmioon päästiin vasta Rock Cadillacin kyydissä. Varsinkin Suolahdessa, josta tämän herkeämättömän katu-uskottavan pumpun perustajajäsen Jouko Mäenpää on vaikuttanut ja asunut. Saamme siis jälleen huomata, että kaikki parhaat bändit ovat ainakin osittain suolahtelaisia.

Do the Shake on rautalankaa parhaimmillaan ja Rock Cadillacin vetona alkuperäistäkin rouheampi ja villitsevämpi. Mutta jos nyt välttämättä haluaa kuulla kappaleen alkuperäisversion, voi siirtyä kohti Sumiaisia huomenna, jossa The Renegades pistää sheikaten kauniissa Suomen kesässä.

– Nyt pitäisi olla sellainen hieno ja värikäs kellohame, joka voisi hulmuta tanssin pyörteissä. Sheikataan beibi! toimituksemme hullaantuu.

Sumiaisten Rautalankafestivaali SHAKE*18 Sumaisten koulun rannassa 14.7. klo 18 alkaen

 

Vastaa