Musakorneri: Se elää! – Soidintanssi


Musakorneri pistää tanssiksi.

Musakorneriin valikoitui tänä kuulaana perjantaina laulu- ja soitinyhtye Se Elää!:n viimeisin hittibiisi Soidintanssi. Tarina kertoo, että kappaleen iilimadon lailla tarttuva diskonjytke on jumalallista sattumaa.

– Se tuli vähän puolivahingossa ja huumorin kautta. Päätettiin sillon siinä pysyä, koska se toimi. Muutenhan tuo syntyi hyvin perinteistä kaavaa: LiekkisVille toi riffit treenikselle ja rytmiryhmä ryhtyi niitä tapailemaan tuhoisin seurauksin, basistin roikale Heikki Peura kertoo.
– Pitkään biisi kulkikin nimellä Paskadisko. Sanat kertoo hyvin pitkälti saman tarinan kuin video, sanoituksesta, laulannasta ja kitaroinnista vastaava Ville Liekkinen kertoo

Kun yllämainittujen herrasmiesten joukkoon sotketaan vielä Ville Hartikan rumputaituruus ja Lassi Pollarin viehko kitarointi, on tulos jälleen priimaa. Biisi svengaa kuin suurempikin hirvas ja tarina sopii helmeilevään perjantai-iltaan ja varsinkin yöhön kuin salmari shottilasiin.

Kipaleen mukana kulkee lähes hermostuttavan hyvä musiikkivideoelokuva, joka on kuvattu Suolahden kuuluisimmassa tanssikapakissa Viljoksessa.
– Videosta täytyy kehua Hannan ja Tumen heittäytymistä! Kuvaaminen oli hauskaa hommaa ja budjettiin nähden hyvä lopputulos! Myös siihen nähden, että kokemusta musiikkivideoiden tekemisestä ei meillä juurikaan ole, yhtye sanoo vaatimattomasti.
– Kiitoksia voidaan langettaa myös Viljokselle ja kaikille videolla olleille. Ja sit lupaillaan että kevään aikana ryskitään uutta musiikkia ulos ja keikkaakin väännetään, kitaraPollari ilmoittaa fanilauman suureksi iloksi.

– Mä samaistun niin että korvissa soi. Ihan kun mä olisin elänyt tän biisin ja videon joskus?
– Sinut tuntien, todennäköisesti oletkin, musakorneritoimituksemme pohtii.

 

 

Vastaa