Musakorneri: Tuuli Piltonen – Titanium


Musakornerissa on taas kovaa tavaraa.

 

Musakornerissa kuullaan tänään paikallisen nuoren tähden upea esitys. Tuuli PIltonen on hämmästyttänyt kansaa jo vuosia, vaikkei ikää ole kuin 16 vuotta. Sissus, mikä mimmi!
Tuuli on ehtinyt hämmentää tuomaristoa näköradion lauluohjelmissa, ja useiaan kertaan paikallisilla konserttilavoilla. Viimeksi Tuulin upeaa ääntää ja lavakarsimaa sai ihailla ystävänpäivänä, kun nainen yhdisti voimansa toisen kultakurkun Niko Dahlblomin ja Ala-Keiteleen Musiikkopiston K12-kuoron ja taitavien soittajien kanssa Painotalolla.

Friends will be friends-konsertissa kuultiin toinen toistaan uskomattomimpia lauluja rakkaudesta ja ystävyydestä, mutta yksi pisti kansan haukkomaan henkeään: Tuuli Piltosen versio David Guettan ja Sian kappaleesta Titanium.

– Toi oli sellanen biisi joka päätettiin jo aika alussa. Tuo heviversio on mun mielestä vielä parempi kun alkuperäinen, Piltonen sanoo.

Esitys on titaanin kovaa tavaraa, eikä varmasti jätä ketään kylmäksi. Hitaista suvantovaiheista aina kristallin kirkkaisiin korkeisiin revittelyihin asti, Piltonen pitää yleisön otteessaan.  Musakorneri kiittää yleisössä istunutta henkilöä, joka tallensi esityksen videolle ja latasi sen Youtubeen, jotta nyt saamme nauttia esityksestä Musakornerissa. Videolta näkee, kuinka sekä yleisöllä että esiintyjillä oli hieno ilta.

– Oli ihan törkeen mielettömän ihanan upee ilta!! Se oli jotain niin uskomatonta, sellanen vuorovaikutus yleisön kanssa. Ei oo koskaan ees menny biisit noin hyvin!! Oli huikeetaaaa, Piltonen sanoo tyynesti. 

Kaikki voivat varmasti olla yhtä mieltä siitä, että Piltosesta kuullaan vielä. Ja tästä olemme äärettömän iloisia. Musakorneri ei täyttäisi tarkoitustaan, ellei vähän utelisi, mitä upeaääninen laululintunen aikoo tulevaisuudessa tehdä.

– Tulevaisuus on auki, keskityn nyt lukioon, sanoo Piltonen nöyrästi.

 

– Oli kyllä huutava vääryys, kun Tuuli ei päässyt Idolsissa pidemmälle. Eihän kukaan niistä kottaraisista laula läheskään yhtä hyvin kuin Tuuli!
– Niimpä! Mä en edes aiemmin pitänyt tästä biisistä, nyt tää on ihan mun fave, toimituksen kellarissa todetaan.

Vastaa