Musakorneri: Ville-Veikko Liekkinen – Ratapiha


Musakorneri on ihan pihalla. Nimittäin ratapihalla.

 

Alkulan trubaduuri, herkkien tunteiden virtaava vuo eli LiekkisVille on taas julkaissut uutta musiikkia. Uusi kipale Ratapiha saa maailman ensi-iltansa Musakornerissa. Tämän tuoreemmaksi ei musiikki tule.

Ratapiha on kuvitteellinen lapsuusmuisto, joka on saanut taustalleen yksinkertaisen mutta tunteikkaan sävelen.

– Kipale sai alkunsa muutamasta soinnusta, jotka alko päässä pyörimään. Siitä kasvo hiljalleen joku kappaleen tapainen, johon hymisin kertseihin jotain. Biisi syntyi tos nopsaan yhden illan aikana, samat hiukan myöhemmin. Mä tykkään kauheasti Suolahden vanhan aseman tienoosta ja se jostain tuli mieleeni sanoja tehdessä, mestro Liekkinen kertoo.

Biisi on saanut kumppanikseen hillittömän komean musiikkifilmin, joka on kuvattu, missäs muualla, kuin Suolahden historiallisen huikealla Wanhalla asemalla.

– Kun Hartikan Villen kanssa Suolahden vanhan aseman ratapihalle mentiin kuvaileen, oli ihan hirveä helle. Lämmintä oli 30 astetta ja muutamassa hetkessä meni pari litraa vettä vaikkei muuta tarvinny tehdä ku rämpyttää vähän kitaraa. Video on hyvin simppeli soitto-/lauluvideo ja se sopii mun mielestä oikein mukavasti tuon kipaleen kaveriksi, Liekkinen kertoo.

 

– Kyllä se vaan osaa laittaa tunteet sanoiksi tuo mies! toimituksemme huumaantuu.

 

Vastaa