Nuorisovaltuusto ja POKE järjestävät pelitapahtuman nuorille


Äänekosken kaupungin nuorisovaltuusto ja Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopisto Poke järjestävät ensimmäistä kertaa Äänekoskella kaikille nuorille avoimen pelitapahtuman 20. tammikuuta Äänekosken Painotalolla.

 

 

Tapahtuma pidetään kello 14-21 ja sinne on vapaa pääsy. Ikärajaa ei ole, mutta järjestäjät toivovat, että alle 12-vuotiaat tulevat paikalle vanhempien seurassa.

Pelitapahtuman ideana on, että paikalle saa tulla oman tietokoneen kanssa ja pelata vapaasti. Painotalolle on järjestetty laaja verkkoyhteys.

– Lisäksi ideoimme erilaisia turnauksia konsolipeleillä. Järjestämme konsolit ja pelit Painotalolle, joten niitä ei tarvitse tuoda itse. Palkintojakin on luvassa, lupaa nuorisovaltuuston 2. varapuheenjohtaja Aapo Nieminen.

Mallia pelitapahtumaan on otettu muun muassa Jyväskylästä, jossa vastaavia on järjestetty ja ne ovat olleet suosittuja.

Ohjelmassa on myös lautapelejä ja Poken simulaattori, jossa voi kokeilla kuinka kuorma-autolla ajaminen sujuu. Lisäksi Poken HTC vive –laseilla pääsee muun muassa avaruuskävelylle, ja Minecraftilla voi rakentaa Äänekoskea.

– Pelaamalla voi myös oppia monenlaisia asioita. Nyt kannattaa tulla tutustumaan monenlaiseen pelaamiseen, sanoo Poken järjestelmäasiantuntija Pekka Ouli.

Painotalolla on myös kahvio tapahtuman ajan.

 

 

Vastaa

  1. Pelaaja

    Tämänkaltaisen tilaisuuden kannattaisi kestää vähintään yhden yön, että enemmän ihmisiä innostuisi kantamaan tietokoneensa paikalle. 7h alkaen päivästä ei innosta niin suurta väkijoukkoa kuin esimerkiksi yön tai kaksi kestävä tilaisuus

    Vastaa