OleFit Äänekoski avaa ovensa Koskikeskuksessa


Marko Turkia on innoissaan rakentamassa uutta kuntosalia Äänekoskelle.

Valtakunnallinen kuntosaliyritys OleFit on saapunut Äänekoskelle. Koskikeskuksen pohjakerroksessa sijaitseva kuntosali ja hyvinvointikeskus aukeaa asiakkaille syyskuussa.

 

Entisen Kosken Muuvin tiloissa puhaltaa positiivisen muutoksen tuulet. OleFit yrityksenä haluaa panostaa asiakkaiden viihtyvyyteen.

– Asiakaspalvelupiste tulee Koskikeskuksen alakerran puolelle, josta on myös sisäänkäynti kauppakeskuksen ollessa auki. Kuntosalitilasta puhkaistaan seinä ryhmäliikuntasaliin. Sen lisäksi tuomme seinille televisioita ja liikunta-aiheisia kuvia ja tuomme tiloihin myös viherkasveja, kertoo OleFitin Marko Turkia.

Kun kauppakeskuksen ovat sulkeutuvat, ei treenaamista tarvitse lopettaa.

– OleFit on auki 24/7. Kauppakeskuksen ollessa kiinni asiakkaat kulkevat takaovesta, Turkia sanoo.

OleFitin väki on otettu ilolla vastaan.

– Meidät on otettu tosi hyvin vastaan ja koko Koskikeskuksen porukka on ollut isona apuna, varsinkin Niskasen väki. Teemme jonkin verran muutoksia, mutta haluamme kunnioittaa edellisen yrittäjän visiota, eikä kaikkea pureta pois.

Kuntosali ja hyvinvointikeskukseen tulee kuntosalin ja ryhmäliikunnan lisäksi personal trainer -palvelut, fysioterapeutti ja hieroja. Lisäksi laitevalikoimaa tullaan laajentamaan.

– Meidän konsepti on enemmän kunto- ja terveysliikkumista. Siihen liittyen tänne tuodaan painopakkalaitteita, crosstrainer, juoksumatot, Turkia luettelee.

Yksi isoimmista tavoitteista on yleinen hyvä meininki.

– Haluamme asiakkaille ja työntekijöille iloisen höngän päälle ja ryhmäliikunnan ohjaajatkin haalimaan paikalle lisää jengiä. Ryhmäliikuntaan tulee reisi-vatsa-pakara-tunteja, joogaa, pilatesta, pumppia ja valikoimaa lisätään tarpeen mukaan. Jos kävijöitä on, voimme pitää vaikka kymmenen ryhmäliikuntatuntia päivässä, Turkia sanoo innostuneesti.

OleFitin Avoimet ovet Koskikeskuksessa tiistaina 24.7.

Vastaa