Oletko nähnyt tätä paljua? Nesteen paljukärry vohkittiin Äänekoskella


Äänekoskella Nelostien varressa sijaitsevalta Nesteeltä varastettiin maanantain ja tiistain välisenä yönä palju, eli kylpytynnyri, joka on peräkärryn päällä.

 

Varkaus on tapahtunut maanantaina 18. huhtikuuta kello 00.50, ja tapauksesta on olemassa turvakamerakuvaa. Varkaus huomattiin keskiviikkona, ja huoltamon omistaja teki asiasta rikosilmoituksen. Poliisi on aloittanut asian tutkinnan.

Varas oli liikkeellä punaisella Mazda 323 –merkkisellä autolla, jossa oli väärän auton rekisterikilvet. Varkaalla oli päällään keltainen työtakki. Varas saapui huoltamon pihaan Jyväskylän suunnasta ja varkauden jälkeen poistui saaliin kanssa samaan suuntaan.

Yrityksen talteen ottamat turvakamerakuvat varkaudesta levisivät kulovalkeana facebookissa keskiviikkoaamuna. Facebook-ilmoituksen mukaan Neste Äänekoski on luvannut varkaan kiinnisaamisesta 500 euron palkkion. Yrittäjän mukaan vihjeitä on jo saatu, mutta varkaat ovat vielä vapaalla jalalla.

Näköhavainnot ja muut tiedot varkaudesta voi ilmoittaa hätänumeroon tai  Jaakko Väisäselle numeroon  0400 582 416. Kaikki vihjeet ovat tarpeen.

 

MUOKKAUS: Korjattu varkauden päivämäärä 18.4.

Vastaa