Olympiamitalisti Sanni Hakala jakoi nimmareita Cittarilla


Sanni Hakala kirjoitteli nimmareita ja jutteli muakvia fanien ja tuttujen kanssa CIttarissa torstaina.

Pyeongchangin olympialaisista naisleijonissa voittanut entinen urholainen Sanni Hakala käväisi Äänekosken Cittarilla mitalikahveilla.

 

Hakala aloitti jääkiekon pelaamisen Suolahden Urhossa, josta matka jatkui LkP:hen, Diskokseen ja siitä JYPiin, jossa Hakala voitti myös SM-kultaa. Pari vuotta sitten Hakala siirtyi Ouluun Kärppä-paitaan, josta tie vei kesken kauden Ruotsiin.
– Minua pyydettiin Ruotsiin ja tartuin tilaisuuteen ja nyt olen puolitoista kautta pelannut Ruotsissa HV-17:ssa, Hakala kertaa.

Naisleijonissa Hakala voitti vuosi sitten MM-kultaa ja pitkäaikainen unelma olympiamitalista tuli täyteen viime helmikuussa, kun Naisleijonat voittivat olympiaprossia Etelä-Koreassa. Olympiamitali oli luonnollisesti matkassa myös Citymarketilla, jossa fanit, tutut ja sukulaiset saivat kokeilla mitalin painoa.
– Ei tämä niin kovin painavalta tunnu kaulassa, mutta Krista Pärmäkoskella varmaan oli eri juttu, kun kaulassa oli kolme mitalia, Hakala naurahtaa.

Vaikka jääkiekko ura on vienyt jo ulkomaillekin, käy Hakala ainakin pari kertaa vuodessa Äänekoskella perheensä luona. Entisen kotipaikkakunnan jääkiekkoakin tulee seurattua.
– Urhon edustuksen menoa tulee seurattua sosiaalisessa mediassa, kun joukkueessa pelaa entisiä pelikavereita ja kavereita muutenkin. Kakkoseen nousu oli Urholta tosi hieno juttu, Hakala sanoo kirjoittaessaan nimmaria Urho-fanien nimmarikirjaan.

Sanni Hakala toi matkassaan myös arvokkaan olympiamitalinsa.

Hakala sai kirjailla nimensä nimmarikirjaan, jossa viereisellä sivulla koreili juuri kakkoseen nousseen edustusjoukkueen nimmarit.

 

Vastaa