Olympiamitalisti Sanni Hakala: ”Uskoin siihen koko ajan!”


Sanni Hakala ja olympiapronssi. Nyt kelpaa hymyillä!

Äänekoskelaislähtöinen Sanni Hakala on mukana Naisleijonissa, jotka voittivat keskiviikkona 21. helmikuuta jääkiekon olympiapronssia Etelä-Korean Pyeongchangissa. 

 

– Ihan uskomaton fiilis! Ei vielä ole oikein edes tajunnut, että ollaan olympiamitalisteja, Sanni kertoo ÄKSälle.

Mitali ei tullut ahkeralle ja sisukkaalle 20-vuotiaalle yllätyksenä.

– Mitali oli meidän joukkueen tavoite täällä ja uskoin siihen koko ajan. Meillä on niin huikee joukkue ja tiedettiin, että tällä porukalla me tullaan tekemään jotain suurta, mikä jää kaikkien mieleen pitkäksi aikaa. Olen todella tyytyväinen joukkueeseen: päästiin meidän tavoitteeseen ja vedettiin ihan uskomaton turnaus yhdessä, Hakala sanoo.

Äänekoskella Sannilla on vahva fanilauma, oma perhe ja ystävät, jotka ovat jaksaneet tukea ja kannustaa läpi olympiaturnauksen.

– Perhe on tukenut hyvin. On antanut mulle rauhaa keskittyä täällä peleihin, mikä on tosi tärkeää ja tsempata ne on jaksanut kyllä koko ajan, Sanni kiittelee.

Milloin tuot mitalin näytille Äänekoskelle?

– Täytyy katsoa miten aikatauluihin sopii. Kausi jatkuu Ruotsissa ihan normaalisti, täytyy ruveta keskittymään niihin peleihin pikkuhiljaa. Kauden jälkeen, kun tulen Suomeen ja varmasti on aikaa piipahtaa Äänekoskellakin, Ruotsissa HV71 naisten joukkueessa pelaava Sanni ilmoittaa.

ÄKS onnittelee olympiamitalistia!

Vastaa