Oman tyylin perusteet


Virpi Malmberg löysi Virpikatariinan valikoimasta itselleen upean syysasun aina imartelevia asusteita myöten.

Virpikatariinassa saa päteviä neuvoja vaateostoksiin.

 

Virpi Malmberg osti entisen Tekstiili Mariinan ja perusti Virpikatariinan. Malmbergilla on usean vuoden kokemus vaatetusalalta, sillä hän on toiminut pukeutumisneuvojana pariin vuoden ajan ennen myymäläyrittäjäksi lähtöään.

– Pukeutumisneuvoja etsii asiakkaalle vaatetusta, joka korostaa hänen hyviä puoliaan. Teen Virpikatariinassakin tyyli- ja värianalyyseja, vaikka en ole niitä juuri markkinoinutkaan.

Pukeutumisen kulmakivenä toimii peruspuvusto, johon kuuluu toisiinsa sopivat jakku, mekko, pari alaosaa, ja viitisen sopivaa puseroa tai neuletta.

– Muutamilla toisiinsa sopivilla vaatekappaleilla voi saada yhdisteltyä kymmenittäin erilaisia asukokonaisuuksia, Malmberg kertoo.

Mikäli olet tyylisi kanssa vähän hukassa tai haluat uudistaa omaa tyyliäsi, voi pukeutumisneuvojasta olla suuri apu. Väri- ja tyylianalyysin kautta voi löytää juuri sellaiset vaatteet ja asusteet, jotka sopivat.

– Pukeutumisneuvojana osaan auttaa löytämään ihmiselle oikeat hihan tai hameen pituudet. Samalla selvitetään sopiiko ihmiselle kovat vai pehmeästi laskeutuvat linjat.

Kun ihminen tietää itselleen sopivat värit, helpottuu elämä ja shoppailu kertaheitolla. Enää ei tarvitse koluta läpi kaikkia mahdollisia vaatteita, vaan voi valita joukosta vaan ne oikeat värit.

– Ihon väri määrittää ihmisen väritystä eniten, sillä ihon pohjapigmentti ei muutu vaikka ruskettuisi. Joillakin ihmisillä on luonnostaan väärän väriset hiuksetkin. Kunnon analyysillä voidaan näyttää myös millaiset silmälasit ja kampaukset ovat parhaiten sopivia, Malmberg sanoo.

Virpikatariina jatkaa Tekstiili Mariinan viitoittamalla tiellä erittäin laadukkaana rintaliivikauppana. Liivejä on monta metriä eri kokoja, värejä ja malleja. On sporttista, pitsistä, simppeliä ja hörhelöä. Jokainen nainen tietää, että hyvät rintaliivit ovat harvinaiset löytää, mutta erittäin tärkeät.

– Kyllä se niin on, että jos liivit on huonot, ei mikään istu päälle. Monille rintaliivien osto on stressaavaa ja siksi olisikin hyvä ostaa kerralla laadukkaat, mukavat ja kestävä liivit. Varsinkin isorintaisille on ryhdille sekä selän ja niska – hartianseudun terveyden kannalta tärkeä käyttää tukevia ja oikeankokoisia liivejä, Malmberg muistuttaa.

Uudelta yrittäjältä irtoaa myös vinkit tämän syksyn trendeihin. Syksyn muoti on tänä vuonna hyvin perinteistä lämpöistä ja pehmeää. Muotivärejä ovat leijonan keltainen, petroolin sininen, tumman violetti ja tumman punainen.

– Mekot ovat nyt suosiossa ja kylmälläkin ilmalla pidetään capri-pituisia leveitä lahkeita, Malmberg vinkkaa.

Vastaa