Otteluraportti Urhon 12-0 murskavoitosta

23.10.2017 16:10
Suolahden lauantai-illassa nähtiin varsinainen maali-iloittelu, kun edellisviikonloppuna Virroilla kaatunut Kiekko-Karhut jäi kotijoukkueen jalkoihin kaksinumeroisin lukemin.

Jo ensimmäisestä erästä lähtien Urho istui tukevasti kuskin paikalla. Toisessa erässä vieraille tuomittu viiden minuutin rangaistus aloitti lopullisesti kotijoukkueen karkumatkan. Läpi ottelun näkyi upeita sommitelmia, ja yleisöä hemmoteltiinkin komeilla maaleilla ja kovilla taklauksilla. Maalin suulla tämän kauden ensimmäisen ottelunsa pelasi Lasse Palhomaa, joka torjui heti vakuuttavan nollapelin 15 torjunnallaan. Vastustajan päädyssä kiekon eteen ehdittiin kaikkiaan 46 kertaa.

Tämän viikon lauantaina Murskaamossa pelataan jälleen, kun vastaan saapuu neljällä voitolla ja yhdellä tappiolla kauden aloittanut Jämsänkosken Ilves. Ottelu alkaa kello 16:00.

Urhon tehopisteet: Juho-Matias Suonikko 4+1, Kim Nabb 0+4, Petteri Rahikainen 1+1, Juuso Koskinen 1+0, Sami Pekkala 0+1, Jere Suonikko 1+3, Kristian Liimatainen 1+0, Lasse Riitesuo 1+2, Alex Vanhala 0+2, Petteri Arkko 1+1, Olli Kuusjärvi 1+0, Vili Lehtonen 1+0, Roope Vainikainen 0+1, Lasse Palhomaa 0+1

Urho – Kiekko-Karhut 12-0 (2-0)(4-0)(6-0)

Seuraava kotiottelu lauantaina 28.10. klo 16 Suolahden jäähallilla, vastaansa Urho saa Jämsänkosken Ilveksen.