Perussuomalaisten Marke Tuominen: Perussuomalaisia ei voi sivuuttaa hallituksesta


Perussuomalaisten puheenjohtaja Jussi Halla-aho (oik.) ja eduskuntavaaliehdokas Marke Tuominen olivat kampanja-aikaan samoilla linjoilla ilmastopolitiikasta.

Keski-Suomen vaalipiirin äänistä on laskettu reilu 90 prosenttia, ja on loppukirin vuoro. 

 

 

Perussuomalaiset ovat nousseet ääntenlaskussa eduskunnan toiseksi suurimmaksi puolueeksi. Keski-Suomessa puolueelle on varattuna kaksi paikkaa, eikä kolmaskaan ole kaukana.

– Perussuomalaisilla ja kokoomuksella tosi tiukkaa, eikä demareihinkaan pitkä matka ole, ehdokas Marke Tuominen jännittää.

– Mietin kaiken kaikkiaan ensin puoluetta, ja oon tosi tyytyväinen siihen että perussuomalaisilla on näin hyvä luottamus. Hajaannuksen jälkeen meillä on ollut uusi alku. Oma vaalitulos on semmoinen kuin tällä työllä ja rahoituksella se voi olla, helpompihan vaalityötä on tehdä jos saa ay-rahoitusta, mitä perussuomalaiset eivät saa, 950 ääntä saanut Tuominen pohtii.

Valtakunnan ääniä on laskematta vielä viitisentoista prosenttia, mutta erilaisia hallituskokoonpanoja on jo väläytelty. Tuomisen mukaan perussuomalaisia ei voi jättää tässä vaiheessa hallituskaavailujen ulkopuolelle.

– Perussuomalaisia ei voi sivuuttaa, olemme tehneet näin hienon tuloksen. Vaalien tulos on samanlainen kuin muualla Euroopassa, samaa linjaa on nähtävissä muualla myös, Tuominen linjasi.

Vastaa