Pikkusisko sulki ovensa Äänekoskella


Elämä kantaa, ja uusi ovi aukeaa. Puttosen Eija muutti laittoi Pikkusiskon pakettiin Äänekoskella.

Lahjatavara ja sisustusliike Pikkusiskon Eija Puttonen on yhtä hymyä. Koskikeskuksessa puolentoistavuoden ajan toiminut sympaattinen myymälä sulki ovensa tänään. Pari viikkoa kestänyt muuttomyynti on takana ja nyt on tullut aika laittaa puoti pakettiin Äänekoskella. 

– Nyt tuntuu hyvältä! Tuntuu, että olen vihdoinkin osannut rationalisoida tekemisiäni hyvin, Eija nauraa. 

Pikkusiskon tarina ei suinkaan lopu tähän, vaan se jatkuu Laukaan Leinolankylällä, jossa Eijalla on melkoinen omenapuutarha. Pikkusisko muuttaa siis Mummon Tupaan!

– Meillä on noin 500 omenapuuta, joita myyrät hieman rokottivat. Istutetaan uusia puita lisää ja vielä vähän lisää, jotta pysytään balanssissa.

Tilalta löytyy myös mustaherukkaa, vattua ja mehiläisiä. Töitä siis piisaa. 

– No sitähän on aivan valtavasti! Pikkusisko on haukannut täällä Äänekoskella ajastani ison osan, joten nyt saan ajankäyttöön enemmän järkeä. Täytyy myös myöntää, että liikevaihto ei ole täyttänyt odotuksiani. Tällainen pieni puoti, josta ei haeta päivittäistavaroita, ei tahdo elättää, Eija laskee ja toivottaa asiakkaat tervetulleeksi Mummon Tupaan. 

Mieli on innostunut ja odottava. Tekeeko Pikkusisko kolmannen comebackin Äänekoskelle, se jää nähtäväksi. 

– Katsotaan sitten lokakuussa, kun omenasato on saatu talteen. Pidän mielen avoimena ja tartun hetkeen, sanoo Eija ja suosittelee hetkeen tarttumista kaikille!

Onnea uusiin tuuliin!

Vastaa

 1. Harmaa partainen mies!

  Harmi että Äänekosken keskusta tyhjenee pikkukaupoista. On meidän asiakkaiden syy että erikoisliikkeet lopettavat. On älytöntä kadehtia yrittäjiä ja hakea tuotteet muualta. Toinen syy miksi pienet liikkeet lopettavat on se että liikehuoneistojen vuokrat ovat TÖRKEÄLLÄ tasolla. Suuret kiitokset Eijalle että jaksoit yrittää ja sinun liikkeessäsi oli aina ilo käydä, olit aina iloinen ja ystävällinen. Teit myös valtavan työn järjestäessäsi eri tapahtumia, etkä varmaan saanut niistä paljon kiitosta ja varmaankaan ei monikaan kysynyt että miten minä voisin auttaa. Kaikkea hyvää tulevaisuuteesi!

  Vastaa
  1. Pikkupartainen mies

   Pikkupatainen mies komppaa harmaapartaista miestä. Yrittäjien kadehtimisen aika on ehken ohi, mutta se alkaa olla jo myöhäistä, Vuokria kannattaisi pitää törkeällä tasolla vasta sitten, kun kaikki vuokrattavat tilat alkavat olla täynnä. Vuokrata kannattaisi vaikka pienellä tappiolla ennemmin kuin pitää tiloja tyhjillään.

   Vastaa
  2. Risto

   Ei ole asiakkaiden syy, vaan Äänekosken päättäjien. He ajavat hankkeita kaupungin ulkolaidalle, joten ei ole kannattavaa yrittää Äänekosken kekustassa. Koko kaupunki kuolee ja jää vain haiseva tehdas.

   Vastaa