POKE kisaamassa Vuoden digitaalisemman teon tittelistä


Metsäkonesimulaattorit ovat yksi osa POKEn palkittuja digitaalisia oppimisympäristöjä.

Kisa Vuoden digitaalisemman teosta käynnistyi huhtikuussa. Kilpailuun ilmoittautui mukaan 23 ehdokasta, jotka ovat digitalisaation keinoin onnistuneet kehittämään sekä omaa toimintaansa että ympäröivää maailmaa. Yksi näistä on viime vuoden voittaja, POKE. 

 

POKE kisaa tittelistä sarjassa ”Julkishallinto”. Sarjassa on POKEn lisäksi tusina muuta digiosaajaa.

– Vuoden digitaalisin teko -ehdokkaiden hakemuksissa on kaikkea chatfictionista älyvankilaan. Hakemukset nostavat esille mm. kestävää kehitystä, nuorten tasa-arvon edistämistä ja yhteisen historian tuomista kaikkien ulottuville. Digitalisaation vaikuttajista muodostuva tuomaristo pääsee valitsemaan Vuoden digitaalinen teko -kisan finalisteja toinen toistaan vaikuttavampien ehdokkaiden joukosta, Atea Focus -sivustolla kerrotaan.

Kilpailun voittaja ratkaistaan yleisöäänestyksellä. Äänestys avataan kesäkuussa.

Mikä on vuoden digitaalisin teko -kilpailu?

Vuoden digitaalisin teko -kilpailussa etsitään yritystä/organisaatiota, joka on hyödyntänyt digitalisaatiota luovasti ja tuottavasti omassa toiminnassaan. Sarjoja kilpailussa on kaksi, yksityiset yritykset ja julkishallinto. Kilpailun voittajat ratkeavat yleisöäänestyksessä, joka aukeaa keskuussa 2019. Äänestysaikaa on elokuun loppuun. Voittajat palkitaan Atea Focus -tapahtumassa 1.10.2019 Helsingin Messukeskuksessa.

Atea on Pohjoismaissa ja Baltiassa toimiva it-infrastruktuuritoimittaja.

Vastaa