Poliisi edusti Twitterissä – pikkujouluaika näkyi työtehtävissä


Sisä-Suomen poliisin twitteristä näkyi kuinka laidasta laitaan poliisitehtäviä oikein löytyy.

Sisä-Suomen poliisilaitos järjesti ensimmäisen Twitter -maratoninsa kuluneena yönä kello 17-05.

 

Pikkujouluaikaan toteutettu maraton toi hyvin esille, kuinka paljon alkoholi työllistää poliisia. Poliisilla oli kymmeniä alkoholiin liittyviä tehtäviä, mm. rattjuopumuksia kirjattiin 12 kpl poliisilaitoksen alueella.

Poliisia työllistivät lukuisat pahoinpitelyt, riitelyt, itsestään huolehtimaan kykenemättömien humalaisten säilöönotot ja metelikeikat. Poliisin säilytystiloissa oli poliisilakiperusteisesti päihtymyksen takia kiinniotettuja aamuviiteen mennessä yhteensä 26 henkilöä. Näiden lisäksi rikosperusteisesti kiinniotettuja oli 32 henkilöä.

Kulunut yö oli poikkeuksellisen rauhallinen pikkujouluyöksi, vaikka tehtäviä nytkin oli kello 17 – 03 yhteensä 354 kappeletta, toteaa komisario Erkki Alanen.

Twitter-maratonissa kirjoitettiin satoja twiittejä, ja twiittejä myös kommentoitiin runsaasti pikkutunneille saakka. Poliisi haluaa Twitter-maratoneilla antaa kansalaisille kokonaiskuvaa siitä millaisia tehtäviä poliisi hoitaa. Maratoneja on toteutettu useissa poliisilaitoksissa eri ajankohtina.

Vastaa