Poliisi kaipaa havaintoja: Näitkö auton törmäävän pyöräilijään?


Poliisin tietojen mukaan törmäys tapahtui Saarijärventien ja Tervavuorentien risteyksessä. Kartta: Google Maps

Poliisi pyytää silminnäkijöiden havaintoja tai kuljettajaa ilmoittautumaan liittyen 14.5.2019 kello 16.00 aikaan tapahtuneeseen liikenneonnettomuuteen.

Autoilija törmäsi hiljaisella vauhdilla Saarijärventien (tie 13) ja Tervavuorentien risteyksessä kevyenliikenteenväylällä ajaneen polkupyöräilijän perään.

Alustavien selvitysten mukaan yläkouluikäinen poika oli ajanut pyörällään 13-tien vieressä kevyenliikenteenväylää Saarijärven suunnasta kohti Äänekoskea. Pyöräilijän tarkoituksena oli ylittää tie nro 13 ja ajaa Tervavuorentielle. Pojan perässä tullut henkilöautoilija oli törmännyt pyörään, jolloin poika oli kaatunut ja satuttanut alaraajojaan.

Punaista henkilöautoa ajanut iäkkäämpi mieshenkilö oli pysähtynyt törmäyksen tapahduttua, keskustellut pyöräilijän kanssa ja kysellyt hänen vointiaan, mutta poistunut sen jälkeen paikalta. Autoilijaa ei etsinnöistä huolimatta tavattu. Poliisi tutkii tapahtunutta liikenneturvallisuuden vaarantamisena.

Havainnoista tai osallisuudestaan voi ilmoittaa arkisin 8-16 välillä numeroon: 0295 448 415 tai Keski-Suomen alueen vihjepuhelimeen: 0295 414 811

Vastaa