Prinsessa 65 nostalgisoi heinälatoromantiikkaa – esityksessä nähdään myös itse Seppo Närhi


Teijo Eloranta ohjaa Teatteri Eurooppa Neljän Prinsessa 65 -musiikkikomedian Äänekosken Kartano Kievarille.

 

TE4:n kiertueryhmästä Kievarin kesää ilahduttavat Neija Välilä ja Maiju Jokinen. Musiikillisen energian näytökseen tuo teatterin oma housebändi Toni Lepistö, Antti Parviainen, Jaakko Tabell ja Kalle Saarelma.

Kesävierailijoina nähdään Hevi reissu ja tulevassa Juicen elämäkerrallisessa Risainen elämä -elokuvassa sekä Konttori -sarjassa näyttelevä Antti Tuomas Heikkinen. Lavalla ovat myös viime kesänä Kartano Kievarilla ihastuttanut ja Saikkua kiitos -näytelmän kanssa Suomea kiertävä Kalle Pylvänäinen sekä kesäteatteridebyyttinsä tekevä stand up -koomikko Teemu Vesterinen. Kesän naisvierailijana ihastuttaa laulaja-näyttelijä Päivi Pylvänäinen.

Prinsessa 65 on kesäinen tarina Katista, joka haluaa laulajatähdeksi. Tarina nostalgisoi vanhan ajan heinälatoromantiikkaa ja osoittaa kuinka lakimiehet määrittävät nykyisin treffien sopivan sisällön. Mutta, mitä romantiikasta, kun ne hetket aikaisemmin jolloin oli romanttisen hiljaista, täyttää nykyisin puhelinmyyjä. Esityksessä vierailee alkuperäisen Prinsessa 65 -kappaleen esittäjä, Seppo Närhi.

Näytelmä on kantaesitys ja sen ovat käsikirjoittaneet Teijo Eloranta, Kalle Pylvänäinen ja Teemu Vesterinen.

Lavastuksesta ja äänistä vastaa Ville-Matti Laine, koreografiasta Neija Välilä sekä puvustuksesta ja sen suunnittelusta Raija Niiniaho.

Kievarin Kesäteatteri sijaitsee reilun puolen tunnin ajomatkan päässä Jyväskylästä Saarijärventien varrella Äänekosken Hietamalla. Esityksen ensi-ilta on ke 20. kesäkuuta kello 19. Esityskausi on 32 näytöksen mittainen ja se päättyy elokuun alussa suosittuihin yönäytöksiin, joita on tänä kesänä kaksi: perjantaina 3. ja lauantaina 4. elokuuta klo 22.

 

 

 

 

Vastaa