Seppä ja Pulkkinen juoksivat Grossetossa pistesijoille

23.07.2017 21:11 (muokattu 24.07.2017 12:49)
Äänekoskelaiset juoksijalupaukset Saija Seppä ja Aino Pulkkinen edustivat Suomea nuorten EM-kisoissa Italin Grossetossa.

Saija Seppä juoksi kisoissa 1500 metrin mittelössä ja sijoittui finaalissa kuudenneksi ajalla 4,20,78. Aiemmin päivällä Seppä kertoi tavoittelevansa pistesijaa, eli sijoitusta kahdeksan parhaan joukkoon. Tavoite saavutettu.

Pulkkinen otti lauantaina osaa 200metrin kisaan, mutta jäi valitettavasti sijalle 19 ajalla 24,25.

Kisojen päätteeksi Pulkkinen juoksi vielä naisten 4 x 400 metrin viestissä. Pulkkinen aloitti viestin, mutta jäi joukkueensa (Wilma Lassfolk, Viivi Lehikoinen ja Nea Mattila) kanssa sijalle seitsemän, ajalla 3:39.33. Voiton vei Ukrainan kovatasoinen joukkue ajalla 3,32,82.

Vaikka äänekoskelaiset jäivät ilman mitaleja, saavutti Suomen joukkue kokonaisuudessaan viisi mitalia. Hienoa tytöt, hienoa Suomi!

Muokattu 23.7. klo 22.23: Kira Kruuti ei juossut Suomen joukkueessa 4×400 viestissä Aino Pulkkisen kanssa. Hänen tilallaan juoksi Viivi Lehikoinen.
Muokattu 24.7.: Suomi saavutti kisoissa viisi mitalia, eikä yli 30 kuten aiemmin ilmoitettiin.

1. Vierailija sanoo:

Maakuntakehti 24.7.2017: ”Suomen joukkue kahmi 19-vuotiaiden EM -kisoista Grossetosta kaikkiaan viisi mitalia ja yhdeksän pistesijaa.” Eli Äksän uutisoima ”yli 30 mitalia” taitaa mennä hiuka yläkanttiin? No mutta onnea joka tapauksessa kaikille mitalisteille ja pistesijan saavuttaneille ja tsemppiä jatkoon 🙂