Seppälän tila tyhjenee – tilalle pop-up-liikkeitä?


Muuttomiehet tyhjensivät Seppälän liiketilaa keskiviikkona.

Vaateliike Seppälän tilat tyhjenivät jokaista hyllyä myöten keskiviikkona 18. lokakuuta. Nyt mietitään tarkkaan, mitä tilalle tulee.

 

Vaikka tilat ovat nyt tyhjillään, vielä ei paikalle ole muuttamassa uutta toimijaa.

– Joulukiireet painaa päälle, niin isompiin siirtoihin ei nyt varmaan ruveta. Mutta olemme ajatelleet, että tilan voisi antaa pop-up-myyjien käyttöön. Suuren tilan voisi jakaa useampaan osaan, ja siten saada paikalle paljon erilaisia toimijoita, suurimman osan Koskikeskuksen tiloista omistava Timo Niskanen maalailee.

Koskikeskuksen syntymäpäivien yhteydessä järjestettiin asiakaskysely, jossa kysyttiin kuluttajilta suoraan, mitä palveluita Koskikeskus vielä tarvitsisi. Eniten ostoskeskukseen toivottiin uutta vaateliikettä Seppälän tilalle. Nopealla vilkaisulla vastauslappuihin näkee, että lisää vaatevalikoimaa kaivataan miehille, naisille, mutta varsinkin nuorille.

– Olemme hyvin avoimia kaikille palveluille, jotka lisäävät tämän kaupungin viehätysvoimaa ja vähentävät tarvetta lähteä Jyväskylään, Niskanen tiivistää.

Asiakaskyselyn vastauksista käy ilmi myös, että äänekoskelaiset ovat hyvin tyytyväisiä uuden ilmeen ja uuden elämän saaneeseen kauppakeskukseen.

– Tietenkin haluamme kehittää tätä taloa viihtyisämmäksi ja entistä viehättävämmäksi, Niskanen sanoo.

 

Vastaa