Seppo Ruotsalaisen vaalikahvila täyttyi heti


Seppo Ruotsalainen avasi vaalikahvilansa.

Demareiden kansanedustajaehdokas Seppo Ruotsalaisen vaalikahvissa kuuluu innokas puheensorina. Torikadulle perjantaina avatun vaalikahvilan pöydät täyttyivät heti. Tarjolla oli hernerokkaa, myös kasvisversiona, sekä kahvia ja pullaa. Vaalisanomaa unohtamatta. 

 

Seppo Ruotsalainen kättelee ovella kaikki sisääntulijat. Ensimmäisen kymmenen minuutin aikana on saanut kätellä jo lähes kolmekymmentä kertaa. 

– Nyt tuntuu hyvältä. Tämä tila on hyvä ja kodikas, sekä keskeisellä paikalla. Haluan antaa kiitoksen koko talkooväelle, jotka ovat vastanneet sisustuksesta sekä tarjoiluista, Ruotsalainen kiittää. 

Ruotsalainen saa avajaisvierailta kiitosta heittäytymisestä. 

– Sitähän tämä on, itsensä peliin laittamista. On erittäin kannustavaa kuulla, kuinka väki arvostaa ja kiittää rohkeudesta lähteä mukaan ehdokkaaksi, Ruotsalainen.

Ruotsalainen kiittää myös vaalipäällikköään, Jani Korhosta. 

– Jani on enemmän kuin sata jänistä. Hän pitää budjetin ja allakan ojennuksessa. 

Vaalikahvilaan saapuu myös mielenkiintoisia vieraita puhumaan ja vauhdittamaan Ruotsalaisen kampanjaa. 

– Tähän mennessä on sovittu Petri Vanhalan, Timo Harakan, Susanna Huovisen ja Lauri Ihalaisen vierailut, Ruotsalainen vinkkaa. 

Vaalikahvilaa pyörittää noin parikymmenpäinen talkoolaisten joukko. 

– Kahvila on hyvin tärkeä kohtaamispaikka. Pyrimme herättelemään myös niintä nukkuvia äänestäjiä olemalla lähellä heitä. Nämä vaalit ovat tärkeät, kannatus saisi olla tässä vaiheessa parempi, vaikka gallupien mukaan olemmekin kärkipuolue, Ruotsalainen sanoo. 

Seppoa tapaa vaalikahvilassa sekä kentällä.

– Olen jo kiertänyt vaaliteltan kanssa, pääpainoa laitamme pohjoiseen Keski-Suomeen, Ruotsalainen sanoo.

150 ensimmäistä saa ämpärin!

Vastaa