Seuraa poliisin työtä Twitterissä 12 tunnin ajan – pikkujoulut lisäävät tehtäviä jopa tuplasti


Nyt on mahdollisuus seurata poliisin tehtäviä lauantai-illan ja sunnuntaiaamuna välillä, kun Sisä-Suomen poliisilaitos järjestää 12 tunnin Twitter-maratonin.  

Twiittaus-urakka alkaa lauantaina kello 17 ja päättyy sunnuntaiaamuna kelli. 05 12 tunnin.  Tuona aikana poliisi julkaisee pikaviestipalvelu Twitterissä lyhyesti ilman yksilöitäviä tietoja poliisilaitoksemme alueella olevat poliisitehtävät. Sisä-Suomen poliisilaitoksella on vuorokaudessa keskimäärin 369 hälytystehtävää. Vilkkaina aikoina, kuten kesällä ja nyt pikkujouluaikaan, tehtävämäärä voi jopa tuplaantua. Poliisilaitokseen kuuluvat Keski-Suomen maakunnan lisäksi Pirkanmaa.

– Haluamme antaa kokonaiskuvaa, millaisiin valvonta-ja hälytystehtäviin poliisin työaika menee viikonloppuisin ja minkä verran tehtäviä meillä on. Poliisilaitokseemme kuuluu 45 kuntaa ja ýli 780 000 asukasta, joten alueemme on maantieteellisestikin hyvin laaja, toteaa poliisipäällikkö Timo Vuola.

Vastaavanlaisia Twitter-maratoneja on aiemmin julkaistu Helsingin, Lounais-Suomen, Oulun, Itä-Uudenmaan ja Hämeen poliisilaitoksissa. Twiittailun hoitaa Sisä-Suomen poliisilaitoksen viestintäryhmä.

Voit seurata twiittailuamme, vaikka sinulla ei olisi omaa Twitter-tiliä. Sisä-Suomen poliisin löytää Twitteristä osoitteesta www.twitter.com/SiSuPoliisi. 12 tunnin aikana käytetään aihetunnistetta #sisupoliisi12h.

 

Vastaa