Sinisille suuri pettymys. Minna Kuusjärvi: ”Meillä on apea tunnelma”


Minna Kuusjärvi (oik) kertoo, että tunnelma vaalivalvojaisissa on apea.

Keski-Suomen siniset ovat kokoontuneet vaalivalvojaisiin Jyväskylän kaupungintalolle. Äänekoskelaisehdokas Minna Kuusjärvi on pettynyt sinisten tulevaisuuteen. 

 

Kun äänistä on laskettu lähes 40 prosenttia, näyttää siltä, että puheenjohtaja Sampo Terhon luotsaama hallituspuolue siniset eivät saa yhtään edustajaa Arkadianmäelle.

– Ei tämä meidän tilanne nyt hääviltä näytä. Ei auta, vaikka saimme Rääkkylän kunnasta 15 prosentin kannatuksen, Minna Kuusjärvi sanoo.

Kuusjärvi matkustaa huomenna maanantaina Helsinkiin sinisten puoluehallituksen ja -valtuuston kokouksiin.

– Saa nähdä lyödäänkö hanskat tiskiin vai ryhdymmekö tekemään enemmän töitä, Kuusjärvi sanoo ja kertoo romahduksen olevan hallituspestin syytä.

Kuusjärven oma äänimäärä ei myöskään lämmitä.

– Näyttää tosi surkealta, ei mennyt aivan nappiin, vaikka kentällä onkin positiivista fiilistä ollutkin ilmassa. Saa nähdä, kuinka nyt lähden viemään itselleni tärkeitä asioita eteenpäin, Kuusjärvi pohtii.

 

 

Vastaa

  1. Kiky

    Ei muuta siniset kuin leuka kohti rintaa, ja Susanna Kosken kanssa vaikka hoitamaan niitä junan ikkunoista näkyviä risukoita

    Vastaa
  2. Esko

    Äänestäjät muistivat takinkäännön, katsokaa perussuomalaisia nyt. Vasta vähän aikaa sitten mainostitte kuinka se on kuoleva puolue. Uskomaton temppu jonka teitte 2017 ja kuvittelitte sen jälkeen vielä ääniä saavanne?

    Vastaa