Studio Tuonela avaa ovensa – kohta Äänekoskeltakin saa tatuointeja


(kuvituskuva)

Suolahtelainen Henri Rahm perustaa Äänekoskelle huhtikuun  alussa tatuointiliikkeen.

 

Liike tulee kantamaan katu-uskottavaa nimeä Studio Tuonela. Liiketilojen metsästys on valitettavasti vielä vaiheessa, mutta todennäköisesti liike tulee sijaitsemaan Äänekosken ydinkeskustassa.

– Saatan joutua aloittamaan väliaikaisissa tiloissa, ja on vielä auki, mitkä ne on. Tarkoituksena olisi kyllä saada kunnon tilat heti alkuun ja sitä selvitellään kokoajan, onko se mahdollista. Tiloista en uskalla sanoa vielä muuta, kun että torin kulmalle, katutasoon tulevat vielä ennen kesää. Uusissa tiloissa tullaan panostamaan sisustukseen ja asiakastyytyväisyyteen, Rahm lupaa.

IDEA OMASTA tatuointiliikkeestä on kytenyt Rahmin mielessä aina siitä lähtien, kun hän viisi vuotta sitten piirsi ensimmäisen tatuointinsa. Nyt aika omalle yritykselle on kypsä. Ja onhan siitä aikaa, kun Äänekoskella sai tatuointeja.

– Ihan kivijalka tatskaliike viimeksi taisi olla Igor vanhalla matkakeskuksella joskus 2000-luvun alussa. Toivon ja myös uskon, että asiakkaita tulee riittämään.

Työttömyydestä yrittäjyyteen hyppäävä Rahm on kokenut tatuoija. Onko jotain, missä olet erityisen hyvä?

– Teen kaikenlaisia ja tykkään tehdä aika pitkälti kaikkea, mutta kallot on lempiaihe, Rahm kertoo.

STUDIO TUONELA toimii alkumetreillään puhtaasti tatuointiliikkeenä, mutta palveluiden laajentaminen on jo mielessä.

– Lävistyksiä ei aluksi tule saamaan liikkeestä mutta sekin on tarkoituksena lisätä tarjontaan hieman myöhemmin, Rahm kertoo.

Vastaa

    1. Henri Rahm

      Aluksi oli koska summat olivat melko kiinteitä eikä esim vaihtorahalle ollut juurikaan tarvetta, nyt kuitenkin valikoimaan on tullut pienempiä tuotteita joten kortinlukija tuli tarpeelliseksi, ja eilen se studiolle tuli joten nyt voi maksaa myös kortilla. 🙂 Tervetuloa asiakkaaksi!

      Vastaa