Suolahden kesäillassa oli hengästyttävä meno


Perjantaina nähtiin silmäkarkkia niin autojen kuin artistien muodossa. Suolahdessa rokattiin, niin että tuntui.

Route 69 -meetinkiä tahditti kovan tason meno. Melrosella ja Reckless Lovella ovat omat kuulijakuntansa, joten monenlaista herkkua oli tarjolla moneen makuun – niin korville kuin silmillekin. 

 

Ravintoloitsija Matti Leppänen oli yhtä hymyä, vaikka yleisöä olisi hyvin organisoidulle alueelle mahtunut enemmänkin.

– Laskin, että paikalla oli väkeä 500 ja 600 välillä. Lippuja myytiin reilut 400, Leppänen kalkuloi.

Kun päälle lasketaan vielä jenkkirautoja katsomaan tulleet, niin Leppäsen tontilla pyöri arviolta noin puolitoista tuhatta päätä.

Melrose on vedossa. Rehellistä rokettirollia rokkabilly -vivahteella räimivä kolmimiehinen pumppu on edelleen kova! Yli 35 vuotta keikkailleen bändin meno kovenee vuosikymmenestä toiseen. Ihan hengästytti katsoa. Viimeisenä biisinä soitettu, yli kuusiminuuttiseksi venytetty Rich Little Bitch loksautti leuat liki sijoiltaan yli viisikymppiseltä mummoihmiseltä: kitaristi-laulaja Tokela on huikea ja karismaattinen, ja missä kunnossa!

Tokela määräsi kaapille paikan heti kättelyssä.

Illan päätteeksi lavan edustan täytti naislauma. Kaikki odottivat lavalle silmäkarkiksi kutsuttua laulaja Olli Hermania. Ja tulihan se sieltä tukka hulmuten pitsihousuissaan, kukkoilemaan ja keekoilemaan ja ottamaan yleisönsä heti ensimmäisen biisin aikana. Glam metalli on edelleen voimissaan.

Meno jatkuu Suolahdessa vielä lauantaina. Klo 16.30 lavalle astuu Martti Servo ja Napander ja illan päättää klo 00.15 aloittava Matti Nykänen. Väliin mahtuu Kurkiauraa, Lojohhia ja Eläkeläisiä. Nyt suunnaksi Suolahti!

Olli Herman – Kuopion lahja Suomen glam metallin kentälle.

 

Vastaa