Suolahden uimahallissa synttäriuimareita taas huikea määrä


Onnea 48-vuotiaalle Suolahden uimahallille!

Suolahden uimahalli vietti jo perinteeksi muodostuneella sabluunalla synttäreitään. 48-vuotiaissa altaissa polskittiin yhtä kyytiä 48 tuntia. 

 

48-vuotisjuhlat aloitettiin perjantaiaamuna jo klo 04 ja viimeiset polskeet polskittiin sunnuntaina klo 04. Kaksi täyttä vuorokautta, tasan 48 tunnin mittainen uintirupeama on huikea juttu! Kaikkiaan uimareita kävi hurjat 546! Uimahallin henkilökunta on menossa mukana täydestä sydämestään. Asiakkailta saatu hyvä palaute kannustaa kääntämään katseen jo seuraaviin synttäripirskeisiin. Asiakaspalautteen ja kävijämäärän mukaan Suolahden Uimahalli koetaan erittäin tärkeäksi. 

– Asiakkaat tulevat hyvin positiivisella mielellä ja hyvällä fiiliksellä kannustamaan ja huomioimaan Suolahdessa hyvin pitkään liikuttanutta uimahallia, Maarit Kovanen sanoo. 

Pirjo Liimatainen laittoi merkille, kuinka lapsiperheet tulivat yöuinnille. Se oli kokemus, joka jäi varmasti perheen pikkuväen mieleen. Uimahalli oli koristeltu ajan hengen mukaisesti, eli Halloween -teemalla. 

– Tämä on lapsille erityisen mieluinen tapahtuma, Liimatainen sanoo. 

Suolahden Uimahallin synttäriuinti on jo tuttu juttu. Jo seitsemättä kertaa järjestettyä tapahtumaa osataan jo odottaa ja toivoa. Jotta jokaiselle tunnille riittää uimareita myös aamun pikkutunneille. on ahkerimmat ja uskollisimmat kävijät ilmoittautuneet ennakkoon tulevaksi. Eräs heistä on suolahtelainen Arja Ruha. ÄKS yhytti Arjan pukukopin ovella. Hän tuli lauantai-illan ratoksi uimaan, synttäriuinnille jo toistamiseen. 

– Perjantaina uin klo 21-22.30 välisen ajan, Ruha sanoo. 

Ruha on yksi synttäriuinnin luottopakeista: hänelle saa soittaa jos näyttää siltä, että uimareiden ketju uhkaa katketa. Hän oli alle kouluikäinen pikkutyttö, kun uimahalli avattiin Suolahdessa. Avajaisuinnille hän ei kuitenkaan päässyt. 

– Isä otti mukaansa vain veljet, ja sen muistan, että se kismitti. Liekö tapahtuneen syytä tai ansioita, olen nyt ahkera uimahallin käyttäjä, Ruha nauraa. 

12-vuotias Julia ja 11-vuotias Sini olivat kiitollisia, kun kerrankin sai tulla uimaan oikein iltamyöhään. 

– Tällaisian iltauinteja voisi olla useamminkin, tytöt tuumaavat. 

Perjantaina suuren suosion saavuttanut, kolmannen kerran järjestetty Halloweenvaellus näkyi melkoisena piikkinä uimahallissakin. Urhon ja Uimahallin yhteistyössä järjestämä vaellus on oivallinen ohjeisohjelma synttäreiden viettoon. Halloweenvaellukselle osallistui 327 mörköjä ja sadetta pelkäämätöntä henkilöä.

– Väkeä oli liikkellä todella paljon, vaikka vettä satoikin,  Kovanen laskee. 

 

 

Vastaa