Suolahdessa huikea ysärijysäys – mukana kuumimmat eurodance-hittinikkarit


Suolahdessa koetaan heinäkuussa varsinainen ysärijysäys, kun Viljoksen festivaalialueelle saapuu ysärimusiikin maailmantähdet. 

 

Route 69 Meeting aloittaa huikean viikonlopun perjantain 13.7. Tuttuun tapaan kadut täyttyvät mörinästä kun amerikanrautojen kohtaaminen alkaa kello 15 ja yleisö pääsee potkimaan pitkäkoristen autojen renkaita. Meetingin järjestelyissä on mukana myös Suolahden seudun harrastaja-ajoneuvokerho. 

– Iltapäivä on koko perheen tapahtuma. Lippujen myynti alueelle alkaa kello 17.30. Alkuillan musiikista vastaa ÄRMYn bändit ja illan päätähdet, Pelle Miljoona ja Peer Günt, Viljoksen Matti Leppänen sanoo.  

Lauantaina koetaan tajunnan räjäyttävä show. Kuusysäriksi ristityn tapahtuman, eurodancemusiikkia soittavien bändien, kattaus on kova. Leppäsen mukaan jopa niin kova, että liput saattavat loppua kesken. 

Paikalle saapuu kovat kotimaiset Chorale ja Mighty 44 sekä ruotsalainen Solid Base ja saksalainen E-Rotic. Melkoisesta meiningistä vastaa myös  Dj ICE K. Ysärimusiikki on säilyttänyt hyvin suosionsa niin entisten nuorten kuin nykyistenkin keskuudessa. Ysärin suosion aallonharjalla ratsastetaan nyt myös Suolahdessa. 

– Kattaus on koko Suomen mittapuulla katsottuna ja ysärigenreen peilattuna erittäin kova, Leppänen laskee. 

Yhteistyökumppanikseen Leppänen sai jyväskyläläisen radiokanava HitMixin. 

– Tästä yhteistyökuviosta olen todella tyytyväinen. Radioaalloilla luukutetaan kuuluvasti Kuusysäri -tapahtumaa. 

Odotukset on suuret. Leppänen odottaa paikalle 3500-4000 kuulijaa. 

– Sen enempää ei alueelle voi väkeä ottaa, Leppänen sanoo.

Lippujen ennakkomyynti alkaa pian. Ennakkolippuja on saatavilla Viljoksista Suolahdesta, Uuraisilta ja Laukaasta. Liput tulevat myyntiin myös Tikettiin. 

Route 69 Meeting pe 13.7.

Autonäyttely

Alabama Raiders

Wicked Flame

Not So Perfect Strangers

Pelle Miljoona 

Peer Günt

Kuusysäri la 14.7.

Chorale

Mighty 44

Solid Base

E-Rotic

Dj ICE K

Vastaa

 1. Ränttätänttä od

  Ompahan vaan harvinaisen väsynyt tuo rokkipäivän kattaus. Ei siinä, varmaanhan noille isoille nimille on kysyntää, mutta pitikö paikallisistakin bändeistä kaivella lauteille juuri ne keski-ikäisimmät?

  Vastaa
  1. Nuori muusikko

   Rokki on asenne!! Nuoret kyykkyyn!! Papparaiset lavalle!! Tuokin jokapaikassa touhuava Iso-Ouli puhuu nuorista, mutta omaa napaansa vaan tuottaa huutamaan jokapaikkaan,. Ei kai se haittaa jos karisma, laulutaito, soittotaito ja yhteiskyky puuttuu, kuhan saa olla rokkikukko tunkiolla ja kehua omaa toimintaansa oikein facebuukissa. nuoret muusikot olokoon hilijaa.
   P.S. Kiitos muuten tapahtumasta, mutt toi paikallisasenne sucks

   Vastaa
   1. annukka

    Aivan totta ja varsinkaan kun herra ei ole mistään Lontoosta. Tämän kirjoitti yli kuusikymppinen rokista tykkäävä vanha nainen.

    Vastaa