Suuri Vaalipaneeli lyö tiskiin päivän kuumimmat puheenaiheet – tule kuulolle!


ÄKSän ja Äänekosken Yrittäjät ry:n Suuri Vaalipaneeli kysyy kuntavaaliehdokkailta polttavia kysymyksiä. Yleisöä pitää lämpimänä myös lupsakka meininki, kahvitarjoilu sekä omintakeinen järistysmies.

 

Vaalikuume alkaa olla jo nousussa. ÄKSän perinteinen vaalipaneeli tiukkoine kysymyksineen ja napakoine vastauksineen pidetään Äänekosken valtuustosalissa tiistaina 21.3. klo 18.

Ovet avataan yleisölle jo kello 17.30 jolloin tarjoutuu mainio tilaisuus tutustua ehdokkaiden lisäksi myös puolueiden vaaliteemoihin. Seitsemän tarjotinta, joissa tarjolla yhteensä 126 vaihtoehtoa. Jokaiselle löytyy varmasti joku, jolle ääni on syytä käydä demokratian nimissä antamassa!

Paneelissa pureudutaan neljään eri osa-alueeseen. Panelisteiksi pääsee siis 28 ehdokasta! Luvassa ei ole pitkiä jorinoita vaan tiukkia vastauksia (tai selityksiä) Äänekosken tulevaisuudesta. Luvassa siis sen seitsemän sortin kattaus mielipiteistä ja lupauksista. Tilaisuuden juontajapari Marjo Steffansson ja Terho Vuorinen saa vahvistusta Äänekosken Yrittäjät Ry:n puheenjohtaja Maria Kokolta sekä suolahtelaissyntyiseltä, Keski-Suomen Yrittäjät Ry: puheejohtaja Petri Salmiselta.

Myös yleisön mielipide huomioidaan. Toivomme paikalle runsaasti yleisöä siitäkin huolimatta, että POKEn osaavat nuoret tulevat ja kuvaavat koko paneelin suorana internetiin.

Äänestys on tärkeää ja sen on sujuttava justiinsa eikä sinne päin. Jotta myös vaalipaneelissa asiat sujuvat ilman kommelluksia tai häiriötekijöitä paikalle saapuu järistysmies ”Tino”Anti Pitkä-Pinnanen kellottamaan puheenvuorot sekä laskemaan äänet!

Suuri Vaalipaneeli Äänekosken valtuustosalissa tiistaina 21.3. kello 18. Ovet avautuvat yleisölle jo 17.30 jolloin voi tutustua vaaliteemoihin. Vapaa pääsy, kahvitarjoilu pullan kera. 

Vastaa