Talous- ja velkaneuvonan palvelut oikeusaputoimistosta


Äänekosken kaupunki on järjestänyt asukkaidensa tarvitsemat talous- ja velkaneuvonnan palvelut yhteistoiminnassa muiden kuntien kanssa. Vuoden vaihteessa palvelua saa Keski-Suomen oikeusaputoimistosta. 

 

Jyväskylän kaupungin ylläpitämä Keski-Suomen talous- ja velkaneuvonta on tuottanut palvelut myös äänekoskelaisille kuntien välisen sopimuksen nojalla. Talous- ja velkaneuvonta valtiollistetaan 1.1.2019 lukien. Vuodenvaihteesta alkaen talous- ja velkaneuvonnan palveluita on saatavilla oikeusaputoimistoista, Keski-Suomessa siis Keski-Suomen oikeusaputoimistosta.

Muutoksen yhteydessä talous- ja velkaneuvonnan henkilöstön yhteystiedot muuttuvat. Oikeusaputoimisto tiedottaa myöhemmin yhteystiedoista, palvelupisteidensä aukioloajoista ja asiointitavoista.

Talous- ja velkaneuvonnan asiakkaiden on syytä huomata, että ainoastaan keskeneräiset asiat siirtyvät nykyiseltä Keski-Suomen talous- ja velkaneuvonnalta oikeusaputoimistoon. Ennen vuodenvaihdetta päättyneiden tai päättyvien asiakkuuksien tiedot eivät siirry.

TALOUS- JA VELKANEUVONNAN PALVELUT OIKEUSAPUTOIMISTOSTA 1.1.2019 LUKIEN

 

 

Vastaa