Tanssitaito haltuun Kievarin lavatanssikursseilla


 Kartano Kievarilla järjestetään lavatanssikursseja kaikille innokkaille tanssaajille. 

 

– Oletko ollut jo pidemmän aikaa kiinnostunut lavatanssista, mutta et ole halunnut sitoutua viikottaisiin tanssikursseihin? Nyt sinulla on mahdollisuus petrata tilannetta. Tule opiskelemaan lavatanssin perusteita Riitan ja Laren kanssa rennolla otteella ja useiden kertausten kautta. Riitan ja Laren mielestä jokainen oppii tanssimaan, kun vain asenne ja kertausten määrä ovat kohdillaan, Kievarin väki ilmoittaa Facebook-tapahtumassa.

Alkeiskurssilla opetellaan Foxia ja Buggia, opettajina tietenkin Riitta ja Lare Pitkänen. Kurssilla lähdetään liikkeelle aivan alkeista ja keskitytään lavatanssin perusteisiin: vientiin ja seuraamiseen.

Hulluna tanssiin -syysleiri on tarkoitettu keski- ja jatkotason harrastajille, lajeina ovat Tango ja Hidas valssi. Sukella viikonlopuksi sylitanssien maailmaan ja hio taitojasi tangossa ja hitaassa valssissa tekniikan ja kuvioiden myötä.

Kurssille et välttämättä tarvitse omaa paria, sillä parinvaihtorinki toimii hyvin . Kurssit voi suorittaa joko päiväkurssina, mutta voit myös majoittua Kievarille ja nauttia viikonlopusta täysin rinnoin Hietaman maisemissa.

Kievarilla järjestetään myös Tanssikoulu Happy Dancen lavatanssikurssi, jossa opettajina toimivat Kati ja Joonas Kainulainen. Viikonlopun aikana päästään tutustumaan salsan, tangon ja fuskun saloihin. Voit osallistua koko viikonloppuun, vain yhden päivän ohjelmaan tai aloittaa pienesti vain yhden tunnin kurssilla.

 

 

Hulluna tanssiin –  Lavatanssin alkeet Kartano Kievarilla 30.8 – 1.9.
Hulluna tanssiin – Keskitason syysleiri 4.-5.11
Lisätiedot ja ilmoittautuminen täältä. 

Tanssikoulu Happydance Lavatanssikurssi 13.–14.10 

Vastaa