Tonttiale on alkanut! Järvenrantatonttienkin hinta pudotettu puoleen


Kukkoniemi, Mörtti, Lehtorinne ja mitä niitä onkaan. Lähde nyt tonttikaupoille!

Äänekosken tonttialeen laitetut omakotitontit myydään puolen vuoden ajan puoleen hintaan. Nyt on mahdollisuus ostaa vaikkapa järvenrantatontti huippuhintaan eli edullisesti.

 

Nyt on mahdollisuus ostaa rantatontti Keiteleen rannalta Sumiaisten Kukkoniemestä 30 000 eurolla tai Suolahden Hämeentaipaleelta 25 000 eurolla. Suojärven rannalta Suolahden Lehtorinteeltä rantatontin omistajaksi pääsee 22 500 eurolla. Tonttiale on kaupungin yksi keino saada väkiluku kasvuun Äänekoskella.

Äänekosken kaupunki myöntää omistamiensa ja myyntiin tarjottujen rakentamattomien omakotitalotonttien kauppahinnasta kotitalouksille 50 prosentin alennuksen laskettuna kaupunginhallituksen tai valtuuston aiemmin päättämästä ja 5.11.2017 voimassa olleesta hinnasta tai  hinnoitteluperusteesta Äänekosken kaupungin tavanomaisella rakentamisvelvoitteella. Alennuksen saamisen edellytyksenä on, että tonttia koskeva kauppakirja allekirjoitetaan ja omistusoikeus siirtyy ostajalle 1.1.2018 ja 30.6.2018 välisenä aikana. Alennus myönnetään vain kerran kullekin ostajalle.

Tontit ovat haettavissa alennushinnalla 2.1.2018 alkaen tarjous kestää kesäkuun loppuun saakka.

Tutustu tonttitarjontaan tästä.

Vastaa