Uravalmennus ilman kalvosulkeisia aloittaa Koskelassa maaliskuussa


Uudessa TE-palveluiden ja ZestMarkin järjestämässä valmennuksessa 18-25 -vuotiaille nuorille etsitään omaa juttua ja tehdään tulevaisuuden urasuunnitelmia. 

 

Valmennus järjestetään Äänekoskella 5.-15. maaliskuuta Koskelassa. Kurssin tavoitteena on kehittää rohkeutta, itsetuntemusta sekä tulevaisuuden suunnittelun taitoja.

– Tutkitusti meillä suomalaisilla on haasteita oman osaamisen tunnistamisessa ja sen sanoiksi pukemisessa, valmennuksessa etsitäänkin jokaisen omat tulevaisuuden työelämän supervoimat. Kurssin aikana rakennetaan jokaiselle oma suunnitelma ja etsitään ensimmäinen konkreettinen askel kohti oman näköistä tulevaisuutta, ZestMarkin Katriina Pikkarainen sanoo.

Valmennuksessa ei ole perinteisiä kalvosulkeisia, vaan luovaa yhdessä tekemistä ja työelämätaitojen kehittämistä.

– Valmennus sopii tyypille, joka tykkää tehdä asioita puhumisen sijaan ja haluaa tuoda osaamisensa työelämässä esille. Oppia miten asioita saa aikaiseksi ja projektit vietyä maaliin alusta loppuun saakka, Pikkarainen kertoo.

Mukana on myös kaksi ”superkoutsia” kertomassa omaa tarinaa uran alkuajoilta. Kuinka oma juttu löytyi ja kuinka harrastuksesta tuli ammatti tai työpaikka? Superkoutseina vierailevat jokaisella campillä Stunt Freaks Teamin toimitusjohtaja Juha Ruokolainen ja musiikintekijä Maria Karppinen, aka Maria Uskomaton.

 
Lisätietoa valmennuksesta löytyy täältä.  Valmennukseen voi hakea suoraan TE-toimiston kautta.

Vastaa

  1. semmosta mietiskelin

    Nii-in toivottavasti kerrotaan myös että on ihan tavallisiakin ammatteja joihin tarvitaan työntekijöitä. Aina vaan coutseina joku pahalle haiseva muusikon retale. Voisi olla myös sähköasentaja, hoitaja, lääkäri, opettaja kertomassa kuinka työura tarvitsee myös ponnisteluja ja siten tavallinen ammatti antaa myös taloudellisen turvan, ainahan sekään ei ole taattua tietenkään.

    Vastaa