Urho hävisi Hokkareille – matka jatkuu silti II-divarikarsintaan

19.02.2018 09:04 (muokattu 19.02.2018 12:28)
Kuva Urhon Fb -sivulta.
Urhon edustuskiekkojoukkue matkasi lauantaina viimeiseen runkosarjaotteluunsa Hämeenkyröön.

Ottelussa ei Suolahtelaisilla ollut enää panosta, mutta kotijoukkueella oli senkin edestä, kun voitolla Hokkarit matkaisi Urhon kanssa II-divisioonan karsintaan.

Ensimmäiseen erään Urho sai mahtavan alun, kun Toni Pekkala ja Kristian Liimatainen veivät vieraat alle kolmessa minuutissa kahden maalin johtoon. Erän puolivälin jälkeen kotijoukkue sai luotua paremmin paikkoja, ja iskikin kavennuksen ohi mainiosti maalissa kahdeksan vuoden tauon jälkeen pelanneen Santeri Oksasen (52 torjuntaa).

Toisen erän sotkivat lukuisat jäähyt, joiden johdosta peli oli erittäin rikkonaista. Mainiosti taistellut alivoima kesti hurjat pyöritykset, ja Urho pääsikin viimeistelemään kaksi osumaa, kun Liimatainen ja Lasse Riitesuo heiluttivat maaliverkkoa. Erän lopussa nähtiin kuitenkin jälleen kavennus, ja tauolle lähdettiin 2-4 lukemissa.

Kolmanteen erään tuli erittäin latautunut kotijoukkue, jolla kauden päättyminen oli 20 minuutin päässä. Maali maalilta kotijoukkue iski pelin tasoihin, ja lopulta eteni vastustamattomasti voittoon asti. Karsintasarjaan lähdetään siis Hokkareiden kanssa samaa matkaa. Muut joukkueet tuossa sarjassa ovat Ikurin Vire, Pirkkalan Pingviinit ja KooVee II Tampereelta.

Pelit jatkuu heti ensi lauantaina vieraskaukalossa. Sunnuntaina pelataan todennäköisesti kotikaukalossa Suolahdessa. Näistä Urho tiedottaa facebook-sivuillaan, joka kannattaa ehdottomasti ottaa seurantaan.

Urhon tehopelaajat: Kristian Liimatainen 2+0, Lasse Riitesuo 1+1, Toni Pekkala 1+1, Sami Pekkala 0+1, Vili Lehtonen 0+1, Roope Vainikainen 0+1, Topi Kautto 0+1.

Hokkarit – Urho 6-4 (1-2)(1-2)(4-0)