Urho nappasi lohkovoiton sunnuntaina!

12.02.2018 10:35
arkistokuva
Urho nappasi sunnuntaina itselleen ylemmän loppusarjan lohkovoiton, ja pääsee aloittamaan keskittymisen nousukarsintaan jo ennen viimeistä ottelua.

Sunnuntaina Suolahden jäähallissa nähtiin hankala ottelu, kun vajaamiehisenä vieraaksi saapunut khämeenlinnalaisryhmä pisti tosissaan kampoihin löysästi pelanneelle kotijoukkueelle.

Lauantaina murskavoiton ottanut Urho aloitti ottelun iskemällä avausmaalin 8 minuutin kohdalla Olli Kuusjärven toimesta. Läpi ottelun virheisiin sortunut kotijoukkue päästi HPK:n peliin mukaan erän lopulla, ja tauolle edettiin lukemissa 1-1. Toisessa erässä ainoan maalin iski kotijoukkue, kun Lasse Riitesuon laukaus upposi vastustamattomasti ohi upeita otteita maalilla esittäneen HPK-vahti Jukka-Pekka Vähätalon (65 torjuntaa).

Viimeisessä erässä nähtiin sisuuntunut kotijoukkue, eikä lopulta voittajasta ollut epäselvyyttä. Petteri Rahikainen, Santtu Tarvainen, Kim Nabb sekä Kuusjärvi illan toisellaan veivät Urhon jo viiden maalin johtoon. HPK kavensi vielä lukemia ottelun lopussa, mutta pisteet, ja samalla lohkovoitto jäivät Suolahteen.

Tällä kaudella Suolahdessa pelataan siis nousukarsintoja, joiden ohjelma tarkentuu myöhemmin. Paikan päällä on käynyt runsaslukuinen yleisö pitkin talvea, mutta enemmänkin mahtuu lehtereille ihmisiä seuraamaan kiihkeitä nousukarsintaotteluita, jotka alkavat 24.2.

Urho pelaa vielä jatkosarjan viimeisen ottelun Hämeenkyrössä ensi lauantaina.

Urhon tehopelaajat: Olli Kuusjärvi 2+0, Jarmo Tirkkonen 0+2, Kim Nabb 1+1, Teemu Raatikainen 0+2, Petteri Rahikainen 1+0, Santtu Tarvainen 1+0, Lasse Riitesuo 1+0, Juho-Matias Suonikko 0+1, Sami Pekkala 0+1, Simo Niemi 0+1, Jere Suonikko 0+1, Jari Oranen 0+1. Maalilla Jussi Pinoniemi 29 torjuntaa.

Urho – HPK Icedogs 6-2 (1-1)(1-0)(4-1)