Urho palasi Kangasniemeltä pisteittä

08.12.2019 20:47 (muokattu 08.12.2019 20:48)
Urholle maalin tappio Kangasniemellä kovan taistelun jälkeen
Urhon bussin nokka suuntasi sunnuntaina kohti Kangasniemeä. Paikallinen KaPa-51 on viime aikoina ollut vahvassa vedossa, ja on varsinkin kotonaan vaikea kaadettava.
Ensimmäisen erän alussa Urho kuitenkin hyppäsi kuskin paikalle, kun Matias Kunelius iski kiekon maaliin omasta paluukiekostaan. Kapa iski pelin vielä tasoihin, ja erätauolle edettiin lukemissa 1-1.
Toisessa erässä nähtiin useampi maali. Ensin KaPa-51 iski ylivoimalla itsensä johtoon, tämän Urhon Arttu Järvinen kuitenkin kuittasi. Seuraavat kaksi maalia iski Kapa, ja karkasi kahden maalin johtoon. Erän lopulla Jiri Suonikko iski kuitenkin Urhon maalin päähän upealla laukauksella.
Viimeiseen erään riitti tapahtumia. Kapa iski erän alussa maalin, jonka jälkeen Urho sai vielä viiden minuutin rangaistuksen. Tämä alivoima kuitenkin taisteltiin, ja erän lopulla Urho pelasi ilman maalivahtia kaventaen pelin Lasse Riitesuon toimesta maalin päähän. Viime sekunneille asti Urho rakensi vielä paikat tasoitukseen, mutta Kapan uhrautuva puolustus kesti ja pisteet jäivät Kangasniemelle.
Urhon pelit jatkuvat ensi viikonloppuna, kun lauantaina Suolahteen saapuu Varkauden Warkis, ja sunnuntaina Äänekosken kaupungin isännöimässä ilmaisottelussa Suonenjoen Sukika.
KaPa-51 – Urho 5-4 (1-1)(3-2)(1-1)